Barion Pixel Ilyen időnk lesz 2023 első hétvégéjén – Coloré

Ilyen időnk lesz 2023 első hétvégéjén

2023. 01. 05.

Szilveszter hétvégéje meglehetősen kegyes volt hozzánk, úgyhogy fennáll a kérdés, hogy marad-e ez az időjárás a 2023 első hétvégéjén is!

Holnap, 2023 első péntekén ködös időre ébredhetünk. Az eget felhők fogják borítani, ám esőre nem kell számítanunk. A szél ezzel szemben élénk lesz, ekképp a hőmérsékletet is hűvösebbnek érezhetjük. A hőmérők a reggeli órákban -3 és +6 fok közötti értékeket fognak mutatni, nappal pedig +4 fok lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, de egyes helyeken akár 12 fok is lehet – írja a Süssfelnap időjárás előrejelző oldal.

Szombaton is folytatódik a felhős idő, de helyenként már kisüthet a nap. A reggeli köd idővel felszakadozik, ennek megfelelően akár kirándulni is elmehetünk! A hőmérséklet nappal 4 és 11 fok között várható.

Vasárnap is ködös reggelre ébredünk, és a szél is erős lesz. A felhők csak hellyel-közzel szakadoznak fel, s helyenként az eső is eshet. Bár a hajnali órákban átcsúszhat mínuszba a mért fokok száma, nappal ismét 3 és 11 fok közötti értékeket mérhetünk.

Nyitókép forrása: Shutterstock / Puzzlepix