Ha egy igazi könnyű, nyári fogásra vágytok a nagy melegben, próbáljátok ki az Európai Friss Csapat séfjének új kajszis receptjét!
Nagyon finom és egészséges! Az Európai Friss Csapat honlapján még több gyorsan elkészíthető, egyszerű receptet találtok, amelyek alapanyaga szintén friss hazai zöldség és gyümölcs! Kóstoljátok meg a szezon gyümölcseit, készítsétek el belőlük Bernáth József receptjeit, és éljétek át az ízek erejét!
Ha pedig szeretnétek még több érdekességet megtudni a zöldségekről és a gyümölcsökről, kövessétek az Európai Friss Csapat közösségimédia-felületeit és a honlapot!
Kevert saláta grillezett sárgabarackkal, mozzarellával
Hozzávalók 2-4 főre
Elkészítési idő: kb. 30 perc
Hozzávalók:
- 20 g fehér balzsamecet krém
- 25 g olívaolaj
- 1 g finom só
- 80 g mini mozzarella
- 30 g darabolt mandula
- 120 g sárgabarack
- 8 g olívaolaj
- frissen őrölt bors ízlés szerint
- 2 fej szívsaláta
- 2 g Maldon só