Isteni csirkenyársak: alig 30 perc alatt megvannak!

Egy igazán gyors csirkenyársat ajánlunk a figyelmetekbe, ami akár vacsorára is kiváló, hiszen hamar megvan, és akár diétázóknak is tökéletes!

Hozzávalók:

  • 10 dkg szeletelt bacon
  • 1 kisebb cukkini
  • 2 paprika
  • 3 paradicsom
  • 2 közepes fej lilahagyma
  • 1 csomag (csípős) csirkesült pác
  • 0,5 dl olívaolaj
  • bambusznyársak

Így készülnek a csirkenyársak:

A cukkinit, a paprikákat és a paradicsomokat megmosom, és nagyobb kockákra vágom. A hagymát meghámozom, ezeket is nagyobb gerezdekre vágom, és ugyanígy teszek a csirkemellel is. A Mesterszakács azt javasolja, hogy a húst is mossuk meg felhasználás előtt.

A felvágott csirkemellet és a zöldségeket tetszés szerint a bambusznyársakra húzom. A csirkesült pácot elkeverem az olívaolajjal és egy konyhai ecset segítségével alaposan megkenem vele a csirkés-zöldséges nyársakat.

Ha ezzel megvagyok, forró serpenyőbe teszem őket, és minden oldalukat pirosra sütöm. Ha elkészültek, rizzsel, vagy krumplipürével tálalom.

Csirkenyársak gyorsan
Kedvünk szerint használjunk zöldségeket hozzá! / Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Így épít a nemet mondás művészete – 3. rész