Barion Pixel Hailey Biebert ez az 5 szokása tartja ilyen remek formában – Coloré

Hailey Biebert ez az 5 szokása tartja ilyen remek formában

2022. 12. 09.

Hailey Bieber alakjáért Justin Bieber is odáig van, nem véletlenül vette feleségül. De mi is a titka a szépséges modellnek?

Stephen Baldwin színész lányát és nem mellesleg Justin Bieber feleségét, Hailey Biebert sikeres modellként tartják számon, és a közösségi médiában is sokan példaképként követik. Hailey mindig sugárzóan üde, jókedvű, a bőre egészséges, az alakja pedig kifogástalan. A 26 éves sztár saját szépségmárkával is rendelkezik, ez a Rhode Skin.

Hailey Bieber
Forrás: Northfoto

A szépség néhány interjúban már megosztotta, hogy mivel őrzi meg alakját és egészséges megjelenését. Többek között rendszeresen sportol, szereti a súlyzós edzéseket, a kardio boxot és a pilatest. Saját bevallása szerint mérlegre csak az orvosnál áll, mert pontosan érzi, ha valami nem oké, de a ruháin is észrevenné, ha a súlya elmozdulna. Öt szabályt pedig szigorúan betart annak érdekében, hogy fitt és energikus maradjon.

1. Kevés hús

Kevés hús, több növényi fehérje. Szigorúan nem vega vagy vegán, de alig eszik húst, főleg vörös húst. Helyettük hal és szárnyas kerül a tányérjára, de sok növényi fehérjét is fogyaszt, mint a lencse.

2. Semmi glutén

Kerüli a glutént. A modell egyik kedvenc étke a gluténmentes tészta. Nem egészségügyi okokból kerüli, hanem meg van róla győződve, hogy a gluténmentes szénhidrát kevésbé puffaszt. Imádja a cézár salátát, de sosem kér rá krutont.

3. Sok víz

Sok vizet iszik a nap folyamán, mert a hidratálás kulcsfontosságú Hailey Bieber számára. Igyekszik napi 2,5-3 liter vizet meginni, mert tudja, hogy a kellő folyadék javíthatja az agyműködést, támogatja a szerveket, és elősegítheti a test edzés utáni helyreállítását. Jót tesz a bőrnek és serkenti a méreganyagok távozását. Arról nem is beszélve, hogy sokkal egészségesebb választás, mint a cukros italok.

Hailey Bieber és Justin
Forrás: Northfoto

4. Házi koszt

Ő maga főz. A szupermodell és popikon férje igazi konyhatündérek. Szeretnek kreatívkodni a konyhában, közös élménynek élik meg, és így biztosan tudják, mi is került az ételükbe, hiszen maguk válogatják össze a minőségi élelmiszereket. A legkedvesebb konyhai eszközük a grillező.

5. Kevés cukor

Cukrot csak módjával. Bár Hailey édesszájú lány, és Justinnal a sütés is megy nekik, nem minden nap készítenek házi süteményt. A szépség kedvence a Magnum szelet, ám általában kerüli a cukrot, hogy a különlegesebb napokon gond nélkül bűnözhessen.

Hailey Bieber
Forrás: Northfoto

Forrás: cosmopolitan.com

Borítókép forrása: Northfoto