A hőség kikészíti a szervezetünket és a pihentető alvást is nagyban befolyásolhatja, ezért nem mindegy, hogy vacsoraként mivel töltjük meg a gyomrunkat.
Avokádós csirkesaláta
Egy másik csirkés ötlettel is jövünk, de az avokádó és a többi zöldség igazán ízletessé teszi a húst.
Hozzávalók
- 2 csirkemell filé,
- 1 avokádó,
- 1 fej római saláta,
- 1 uborka,
- 1 paradicsom,
- 2 evőkanál olívaolaj,
- 1 citrom leve,
- Só és bors ízlés szerint.
Elkészítés
A csirkemellet sózzuk, borsozzuk, majd olívaolajon süssük ki. Az avokádót, az uborkát és a paradicsomot kockázzuk fel, a római salátát is tépkedjük kisebb darabokra és már kerülhet is a tálba. A megsült csirkemellet felkockázzuk és hozzáadjuk a zöldségekhez, majd meglocsoljuk a citromlével és egy kevés olívaolajjal és így is összekeverjük. Már tálalható is.