Barion Pixel Victoria Beckham felfedi a nagy titkot, amitől 49 évesen még mindig bombázó – Coloré

Victoria Beckham felfedi a nagy titkot, amitől 49 évesen még mindig bombázó

2023. 10. 12.

Victoria Beckham ugyanolyan sugárzó most – ha nem jobban, mint amikor először szerzett hírnevet Posh Spice-ként a Spice Girls-ben.

Victoria Beckham egyike azon A-listás nőknek (Jennifer Lopez és Jennifer Aniston mellett például), akiknek szépsége és jóléti rutinja lenyűgöz bennünket, és szinte hihetetlen, hogy voltaképp nagymama korba lépnek, miközben kirobbanó formájukat a harmincasok is megirigyelhetik.

Megtaláltam a saját egyensúlyomat a szórakozás, az egészséges táplálkozás és az edzés iránti fegyelmezettség között. Amikor fiatalabb vagy, küzdesz ez ellen az egyensúly ellen, eltolódik, de idősebb koromban elértem azt a pontot, ahol tudom, hogy néz ki ez az egyensúly.

Ami a bőrét illeti Victoria Beckham hajlamos az arcmasszázs és a LED-fényterápiás kezelések alkalmazására, Sarah Chapman és Melanie Grant segédletében, akik két szupersztár az arcápolási szakemberek között.

Victoria Beckham
Forrás: Andrew H. Walker/Getty Images

Posh otthon is a csúcstechnológiás bőrápoló formulákat választja, melyek olyan kulcsfontosságú hatóanyagokat tartalmaznak, mint pl. a niacinamid és a hialuronsav. A kedvencei közé tartozik az Augustinus Bader féleThe Cream, amely TFC8 technológiát tartalmaz a sejtek egészségének javítására, valamint a Chapman Liquid Facial D-Stress nevű hidratáló köd, amely a környezeti agresszorok ellen is védelmet nyújt.

Hogy revitalizálja a fáradt szemeket egy hosszú nap után, Victoria a 111Skin Black Diamond Eye Patches-t alkalmazza, miközben Instagramja szerint egy pohár borral beül a habos kádba. Haja jó kezekben van, fodrásza az a Ken Paves, aki többek között barátnője, Eva Longoria makulátlan barna fürtjeiért is felel.

Victoria Beckham rendszeresen látogat el gyógyfürdőkbe, ahol nemcsak a wellness-ben kényezteti magát, hanem méregtelenít. Az étkezésére nagyon szigorúan figyel. Férje viccelődött azon, hogy csak párolt zöldségeket és halat eszik, de Victoria szerint ez azért nincs így. Sok egészséges zsírt is bejuttat a szervezetébe, olyan élelmekkel mint az avokádó és olajos magvak.

avokádó
Forrás: Anaiz777 / Getty Images

Nagyon kemény edzéstervet is követ a híresség, személyi edzője Bobby Rich. Victoria nem kardiózik orrba-szájba, súlyzós és szalagos edzéseket is végez, mert hormonálisan ezek szükségesek a menopauza környékén álló nőknek, hogy megelőzzék a csontritkulást.

Forrás: Vogue
Borítókép forrása: Samir Hussein/Getty Images