Turbó hatás az arcbőr öregedése ellen a Vagheggi faceboosterekkel (x)

2022. 11. 08.

A Vagheggi olasz fitokozmetikai márka legújabb kutatásai eredményeként születtek meg a Vagheggi új, gyógyszertechnológiára épülő BOOSTER formulái, melyek sokkhatású kezelést biztosítanak a bőrnek.

Biometrikus nanokapszulákkal stabilizáljuk a molekulákat a bőr kezeléséért.

A bőrápolásban a boosterek egy külön kategóriát képviselnek, kevés, de nagyon tiszta és stabil molekulákat tartalmaznak magas koncentrációban.Formuláinknak is ez az alapja, egy intenzív sokkhatású kezelés a bőrnek, amit kúraszerűen javaslunk alkalmazni minden olyan helyzetben, amikor a bőrnek átmeneti problémák miatt szüksége van rá.

Vagheggi

A bőr belső működése során szabad gyököket termel, a fiziológiai reakció eredményeként és számos külső hatás miatt is (pl. UV sugárzás), ami oxidációs folyamatokat indít el. Ennek a következménye a bőr, a bőrsejtek gyors öregedése és egyéb bőrproblémák kialakulása. Ezért minden bőrnek nagy szüksége van az antioxidánsokra, melyek ellensúlyozzák a szabad gyökök káros hatását. Ezek közül a vitaminokat csak kívülről tudjuk bejuttatni a bőrbe, a molekulák viszont gyakran instabilak, ezért olyan szállítórendszert hoztunk létre, melyek segítségével a vitaminok stabilan a bőr célzott területeire juttathatóak el. Ez az innovatív rendszer képes vízben és zsírban oldódó hatóanyagokat is tárolni és lehetővé teszi, hogy a hatóanyag akár tizenkétszer nagyobb mennyiségben is elérje a bőr belsejét, mint önmagában alkalmazva.

A C-VITAMIN + ALPHA ARBUTIN FACEBOOSTER a pigmentfoltok ellen veszi fel a harcot, homogenizálja az arcbőrt és növeli a bőr egészséges fényét. A halványító hatás mellett hatékonyan stimulálja a bőr saját kollagén és hialuronsav termelését.

A NIACINAMID + GLYCOGEN FACEBOOSTER fokozza a bőr tömörségét és csökkenti a pórusok méretét.  Hozzájárul a kollagén, keratin és ceramidok szintéziséhez, így kiváló öregedésgátló. Minimalizálja a bőr pórusait, a zsírosodásra hajlamos bőrre is jótékony hatása van. Serkenti a bőr hidratálását és támogatja a védekező funkcióját, növeli a ragyogást és egységessé teszi a bőr tónusát.

A B12-VITAMIN + RESVERATROL ARCBOOSTER vitalizál és regenerál. Nyugtatja a bőrt, elősegíti regenerálódását és megelőzi a fotoaging okozta bőröregedési tüneteket. Felgyorsítja a bőr megújulását, növeli a bőr hidratáltságát és rugalmasságát, energiát ad. Ideális fakó és vízhiányos bőrre. Serkenti a bőr öngyógyító képességeit.

A boosterek bármelyik Vagheggi termékkel végzett bőrápolási rutinba beilleszthetők a bőr igényei szerint, sőt akár együtt is alkalmazhatóak, elosztva a különböző napszakokra. Vigyünk fel az arcbőrre 4-5 koncentrált cseppet a napi rutinba beillesztve, akár szérum vagy krém használata előtt, ezzel hatékonyan tudjuk kezelni a bőrproblémákat és a többi termék hatékonysága is növelhető.

Vagheggi üzlet/bemutatóterem:

1134 Budapest, Dózsa György út 144-148.

www.vagheggi.hu