Barion Pixel Barbiecore! Margot Robbie kéttónusú körömlakk trendje tökéletes választás – Coloré

Barbiecore! Margot Robbie kéttónusú körömlakk trendje tökéletes választás

2023. 07. 28.

Ha valaki szereti a rózsaszínt, ahhoz is nagyon passzol ez a lakkozási módszer, de az árnyalat annyira finom és minimális, hogy a pink ellenesek is imádni fogják. Főleg Margot Robbie miatt.

Margot Robbie pár éve még azt mondta egy interjúban Brad Pitt mellett, hogy ő aztán nem Barbie típus. Ahhoz képest rekordot döntöttek Greta Gerwig rendező-producerrel és nem túlzás azt mondani, hogy a fél világ Barbie-lázban ég jelenleg. Robbie csúcsra vitte a baba által ihletett szetteket a különféle promóciós rendezvényeken, a film óriási siker, így nem csoda, ha még a körmére is nézünk a sztárnak – szó szerint.

Margot Robbie
Forrás: Stuart C. Wilson/Getty Images

Vitathatatlanul a rózsaszín keresztes hadjárat egyik legsikkesebb részlete egy rózsaszín, kéttónusú francia manikűr volt, amelyet a film dél-koreai, szöuli premierjén viselt a szőke szépség.

Pati Dubrof makeup artist mutatta be az Instagramján a művet, de a köröm nem az ő alkotása. A dél-koreai köröm-stylist, Cho készítette a dizájnt, a dögös rózsaszín hegyeket babarózsaszín alappal kombinálta. Puha, ovális formára reszelte Margot Robbie körmeit, fényes fedőlakkot kapott, és makulátlan körömágyak egészítették ki a megjelenést.

Bár a francia manikűr nem újdonság, az elmúlt években reneszánszát élte, és a nyári köröm trendek egyik legnépszerűbb irányzata. Margot bizonyítja, hogy a különböző színekkel – különösen ugyanazon palettán lévő különböző árnyalatokkal – való kísérletezés nagyszerű módja annak, hogy feldobjuk a szokásos manikűrt.

Forrás: Vogue
Borítókép forrása: Wiktor Szymanowicz/ Getty Images