Barion Pixel Lauren Hutton 78 évesen is a divat és szépség megszállottja – Coloré

Lauren Hutton 78 évesen is a divat és szépség megszállottja

2022. 11. 12.

A híres színésznő, Lauren Hutton szerint nem mindegy, milyen üzenetet közvetítenek a világmárkák.

Lauren Huttont az 1980-as nagysikerű film, az Amerikai Gigolo szexbombájaként tartják számon, aki a mai napig nagyon ügyel a megjelenésére, de számára a szépség megtartása nem foglalja magába a plasztikai beavatkozásokat, mert a magabiztossága belülről fakad.

A színésznő a fiatalság megszállottja, és szerinte a különböző szépség– és divatipari márkák sokat segíthetnének, hogy ne legyen negatív megítélése az idő múlásának, és ne akarjon mindenki görcsösen ragaszkodni egy évtizedekkel ezelőtti állapothoz.

Lauren Hutton
Forrás: Northfoto

Ha szerencsénk van, mindannyian megöregszünk. Azt hiszem, itt az ideje felismerni, hogy az öregedésgátlás egy régimódi kifejezés. Nem az öregedést kell gátolni, hanem megváltoztatni a hozzáállást, az ideálok eszményét és elvárásait. Kutatások szerint rengeteg múlik a belső attitűdön, hogy miként állunk a változáshoz, a ráncok vagy egy-egy folt megjelenéséhez. Ha nem görcsölünk ezen, hanem a belső és külső egészségre, harmóniára fordítjuk a hangsúlyt, akkor annak lesz is látszatja

– mondta Lauren Hutton.

A sztár úgy véli, az erre épülő iparágak sokat segíthetnének a megfelelő kommunikációval. A prémium márkákkal, melyek tényleg működnek, semmi gond, a megfelelő bőrápoláson rengeteg múlik, ahogy az életmódon és a táplálkozáson is. A kortársairól már vegyes véleménnyel van: akad olyan, akire rossz érzés ránéznie, mert nyomokban sem hasonlítanak már arra a személyre, akiket egykor megismert.

Lauren Hutton
Forrás: Northfoto

Lauren Hutton számos filmben bizonyította a közönségnek, hogy szépsége mellett színészi tehetsége is páratlan. Olyan filmekben tűnt fel, mint A nyerő páros, a Túl szexi lány, A szerencsejátékos, a Valaki figyel vagy az Eladó a családom.

Forrás: allure.com
Borítókép forrása: Northfoto