Barion Pixel Jennifer Lopez megmutatta, hogyan néz ki smink nélkül – Best of Coloré 2023 – Coloré

Jennifer Lopez megmutatta, hogyan néz ki smink nélkül – Best of Coloré 2023

2023. 12. 30.

Manapság mindenütt a tökéletességet látni, a közösségi médiában mindenki igyekszik a legjobb arcát mutatni, csak az élete pozitív oldaláról posztolni. Bár egyre inkább igyekszünk az elfogadásra, Hollywoodból és a divatvilágból is ömlenek ránk, főleg a nőkre, a lehetetlen elvárások. Azonban Jennifer Lopez most őszintén megmutatta sminktelen arcát egy videóban.

Jennifer Lopez smink és filter nélküli videót posztolt

A világ az esztétikai szűrőkkel és tökéletes pillanatokkal van elfoglalva, de Jennifer Lopez úgy döntött, hogy kitör ebből a szokásból, amikor 54. születésnapján, július 24-én az Instagramon egy őszinte videóval lepte meg a rajongóit. Megosztotta a közönséggel a bőrápolási rutinjának kulisszatitkait.

Ragyogó arcbőrrel büszkén mondta:

Épp most volt a szülinapom, és jobban érzem magam, mint valaha. Ez vagyok én, smink nélkül, teljesen természetesen.

Azt is hozzátette, hogy

Nincs szűrő és nincs retusálás ezen a videón.

Valamint elárulta, hogy a saját termékeit használja, és ami a legfontosabb minden nap naptejet ken magára a húszas évei óta.

Az internet véleménye megoszlott a témában. Néhány követője meg volt győződve arról, hogy módosítások vannak a videón, egyikük megjegyezte:

Fantasztikusan néz ki. 54 évesnél fiatalabbnak tűnik, de ezen a videón biztosan van szűrő. Vagy különleges fényelés. Láttam más képeket róla, és ez a videó másképp néz ki.

Egy másik hozzászóló megtévesztéssel vádolta és átláthatóságot követelt:

Mutasd meg magad természetesen, szűrők nélkül. Hagyj fel a megtévesztéssel.

Azonban nem minden visszajelzés volt szkeptikus. Sokan Jennifer Lopez védelmére keltek, tiszteletüket és szeretetüket kifejezve. „Belülről sugárzol!” – írta egy lelkes rajongó. Egy másik megjegyezte:

54 éves vagy, és ennyire természetes és gyönyörű. Teljesen egyértelmű, hogy mások féltékenyek rád.

frizurák arcformához
Jennifer Lopez / Forrás: Northfoto

Belső kisugárzás a lényeg

Jennifer Lopez tavaly decemberben nyíltan megosztotta a szépségének titkát a Vogue magazinnal: önmagunk iránti szeretet és gondoskodás. Hangsúlyozta az egészséges önkép fontosságát:

Felteheted az összes sminket a világon, [de] ha boldogtalan vagy, a bőröd nem lesz egészséges, úgy fogsz kinézni, mintha sminkréteg lenne valami fölött, amit nem tudsz eltakarni.

2018-ban a Harper’s Bazaarnak azt is elárulta , hogy hisz abban, hogy mindez fejben dől el:

Fiatalos vagyok és időtlen. Ezt naponta néhányszor elmondom magamnak. Klisésnek tűnik, de nem az: az életkor mindig fejben van. Nézd meg Jane Fondát.

Forrás: Hello!

Borítókép forrása: Christopher Polk / Contributor / Variety / Getty Images