Imádjuk! 2021 legnagyobb tavaszi körömtrendjei

Februárban már látjuk a fényt az alagút végén…

pexels moose photos 1029894
Borítókép forrása: pexels

Már, ami a hideg és szürke időjárást illeti, így a tavaszra készülve bátran nyúljunk a színekhez. Idén ugyanis a pozitív, élénk, élettel teli, pasztell és mélyebb tónusú árnyalatok fogják uralni a körömtrendeket. Ezekből szemezgetve összegyűjtöttünk néhány zseniális inspirációt, amelyekkel 2021-ben biztosan nem nyúlhatsz mellé:

Minimalista ízlés

Hiába a megszámlálhatatlan nüansz és minta, a járvány sok nőt késztetett arra, hogy az extrém vagy feltűnőbb körmök helyett a rövidre reszelt formát és nude árnyalatokat válassza a hétköznapokra, hiszen ezt gyorsan és könnyedén lehet elkészíteni saját kezűleg. Ez a stílus időtálló, valamint egyszer, de nagyszerű.

A pink szerelmeseinek

Nem túlzás azt állítani, hogy 2021 uralkodó körömszíne a rózsaszín minden árnyalata lesz. A babarózsaszíntől, a vadító pinken át egészen a klasszikus barbie rózsaszínig mindet érdemes lesz kipróbálni, hiszen a szürke téli szezont magunk mögött hagyva csak is ilyen színekkel lehet.

A kísérletezőknek

Akik szeretik kifejezni magukat a körmükkel, azoknak érdemes a tavaszi színek mellett a mintákat is kipróbálniuk. A virágok – amelyek kifejezetten tavaszi hatást keltenek – sose mennek ki a divatból, de ha még ennél is tovább mennénk, akkor a rövid forma helyett, hagyjuk hosszabbra a körömágyakat.

Absztrakt művészet

Ki mondta, hogy a körmökre való festés nem lehet művészet?! Engedjük szabadjára a bennünk lakozó Picassot és próbáljuk ki a tavalyi őszi szezon népszerű minimalista vonalvezetését, méghozzá tavaszi nüanszokkal.

Pasztell lila

A tavasz egyik kedvenc virága az orgona, amely finom, ám annál különlegesebb színével szinte mindenkit magával ragad. Idén a vadabb színek mellett ez is beköszön azok számára, akik szeretnek kipróbálni új dolgokat, ugyanakkor jobban preferálják az elegánsabb és visszafogottabb árnyalatokat.

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Ezeket kóstold meg, ha Szicíliában jársz!