4 manikűrtrend, amit muszáj kipróbálnod idén télen

2022. 01. 12.

Noha sok oka van, hogy gyakrabban fessük és formázzuk a körmeinket, az évszakváltozás mindig valami újat kíván meg.

A manikűrtrendek nemcsak tavasszal, hanem a téli időszakban is változatosak és színesek. Sőt, ez az évszak adja talán a legtöbb ihletet, hiszen a fehér, a ragyogó tájak, a sok színben pompázó téli naplementék rengeteg lehetőséget rejtenek, főleg a körmeinket illetően.

Téli körömtrendek
Forrás: Northfoto

Ebben a szezonban bőven van mit kipróbálni, hiszen olyan stílusok nyernek teret, mint a kontrasztos textúrák, a borostyán árnyalatai, a karamell és a forralt bor színei.

De akkor jöjjenek a mi kedvenceink!

Kávé és tejszín:

Függetlenül attól, hogy a dupla eszpresszót isszuk-e vagy a körmünket szeretnénk ilyen színűre festeni, biztosan sikerül felturbózni a hangulatunkat. A kávé árnyalatai remekül illenek egy hétköznapi és egy esti szetthez is, amely egyszerre nyújt kifinomult és izgalmas hatást.

Téli zöldek

A tél nemcsak a szürkeségről és az egyhangúságról szól, gondoljunk csak a csodás fények adta színkavalkádra, a fenyőfák gyönyörű zöld színére és megannyi meleg árnyalatra, amelyről a tél jut az eszünkbe. A moha zöld az idei tél egyik trendszíne, ami igazi színfoltja lehet a hétköznapoknak.

Finom virágos minták

Nem kell tavasznak vagy nyárnak lennie, hogy virág mintákkal tarkítsuk a körmünket. Az idei szezonban, ugyanis kifejezetten trendi, ha egy-egy körmöt szirmokkal vagy levelekkel dobunk fel.

Csillogó permet

Keltsd életre a tél varázslatos érzését a körmödön, méghozzá csillámokkal és csillagokkal. Hiszen mi is a tél, ha nem a ragyogás évszaka?!

Forrás: vogue.com