Barion Pixel Minden, amit tudni akartál a sminkecsetekről: 5+1 tipp a biztos választáshoz – Coloré

Minden, amit tudni akartál a sminkecsetekről: 5+1 tipp a biztos választáshoz

2024. 06. 02.

A legtöbb nő az élete során úgy dönt, hogy kipróbálja a sminkecseteket, ugyanis a megfelelő darabok nagyon meg tudják könnyíteni a sminkelés folyamatát. Annyifélét lehet azonban kapni, hogy a döntés nem egyszerű. Most próbálunk ebben segíteni.

1. Minőség a mennyiség felett

Nem kell húsz sminkecset otthonra. A megfelelő minőségű ecsetek sokkal fontosabbak, mint az, hogy mennyit szereztél be belőle. Azonban ne feledd, hogy a drága kefe nem mindig jelenti azt, hogy jó minőségű is. Végezz kutatást a kinézett ecsetek között, kérdezz körbe a baráti körödben, kinek mi vált be. A minőségi sminkecsetek vásárlását hosszú távú befektetésnek kell tekinteni.

2. Kerüld a készleteket

Csábító lehet egy ecsetkészlet egy aranyos kis táskával, de sajnos a készletben kapható darabok általában nem a legjobb minőségűek. Emellett gyakran tartalmaznak olyan ecseteket, amikre nincs is szükséged, így pénzt pazarolsz olyasmire, amit nem fogsz használni. Inkább egyenként válogasd össze a készleted darabjait, de azok tökéletesek legyenek!

sminkecset
Kép forrása: Pexels / Mart Production

3. Ne bonyolítsd túl

A sminkeléshez is rengeteg különböző méretű és típusú ecsetet készítenek, de valójában nincs szükséged annyira, mint azt gondolnád. Hat különböző típusra lehet szükséged: alapozó, pirosító, púder, kontúr, szemhéjárnyékoló, szemhéjfesték és ferde ecset.

#cosmovagyok

Folytatás a következő oldalon!

/divat/smink/sminkecset-tipp-valasztas/