Az 5 legmenőbb cicaszem tusvonal tavaszra

Mindenki számára van egy olyan cicaszem vonal, ami jól áll!

cicaszem

A tusvonal, vagy ahogy a sminkesek közül sokan hívják, cicaszem évek óta töretlen sikernek örvend, és nem is tervez kimenni a divatból. Nem csak, hogy nem megy ki a divatból, de egyre több változata jelenik meg, amit te is alkalmazhatsz a mindennapokban.

Belső zug kiemelés

Nem csak a külső szemzugod lehet cicás, hanem a belső is. Szexi és igéző lesz a tekinteted, ha egy éles V-betűt formázva a belső szemzugodat megrajzolod, akár fekete, akár színes tussal. A legegyszerűbben akkor éred el a kívánt eredményt, ha filces tussal végzed a mozdulatot.

Mélyítővonalas tus

A mélyítővonaladba, azaz a mozgó szemhéj és a felső szemhéj közötti vonalba is behúzhatod akár filces, akár zselés állagú tusoddal a vékony vonalat, amit a külső szemzugod felfelé vezető ívével kötsz össze. Óriásinak fog tűnni tőle a szemed, ráadásul nagyon extra megjelenést kölcsönöz.

Túlhúzott look

Tusvonalból nincs olyan, hogy túl sok vagy túl hosszú, pláne ebben a szezonban. Nyugodtan húzd egészen hosszúra a felfelé ívelő tusvonalat, csak mindenképp vékonyítsd el a végét, attól lesz kacér, dögös, mégis elegáns.

A visszafogott változat

Amellett, hogy az igazán erős, szembetűnő, nagy és hangsúlyos tusvonalak nagy favoritok a szezonban, az alig észrevehető, épp csak a szempillák tövénél megbújó igazán vékony vonal, ami a külső szemzugodnál felfelé ível, és nevetőssé teszi a szemed alakját. Ehhez az alsó vízvonaladat szuper ötlet fehérrel kihúzni, hogy még nyitottabb legyen a tekinteted.

Borítókép forrása: Unsplash

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Lemaradtál a nyaralásról? Dehogyis!