Vissza a 80-as évekbe! 2021-ben újra hódít a válltömés

2020-ban is felbukkant, de csak idén nyer igazán teret magának a válltömés!

Borítókép forrása: pexels

Bár sokan kinevették a 80-as éveket a merész és olykor furcsa trendjei miatt, most mégis újra visszanyúltak a legnagyobb tervezők azokhoz az időkhöz.

A külföldi országokban és a tengerentúlon, ugyanis óriási népszerűségnek örvendenek a válltömések. Ez a megosztó, ám annál praktikusabb trend az eddigi kritikák alapján 2021 egyik uralkodó védjegye lesz, amely nemcsak a blézer- és kosztümruhákban lesz jelen, hanem a pólókban és kötött pulóverekben is. De, ha ez nem lenne elég, a legnagyobb divatházak zseniális indokkal akarnak rávenni minket, hogy bátran válasszunk válltöméses ruhadarabokat. Véleményük szerint optikailag remekül nyújtják és karcsúsítják az alakot, illetve azok számára is megoldást nyújthatnak, akiknek kisebb vagy görnyedtebb válluk van, hiszen a töméseknek köszönhetően magabiztosabb tartást adhatunk a testünknek.

De, még mielőtt tovább folytatnánk, szemezgessünk egy kicsit 2021 legtrendibb darabjai közül:

Elegánsan határozott

David Koma szereti a határozottságot sugárzó fekete színt, így nem meglepő, hogy 2021-es kollekciója is hasonlóan erőteljes lett, amihez még a válltöméseket is bevállalta.

Fiatalos üdeség

Gauchere márka az ujjatlan felsők válltöméses verzióinak úttörői. Ez a halvány kék darab egyszerre könnyed, mégis sikkes hatást kelt.

Művészi szépség

Futurisztikus hatás, geometrikus formák, karcsúsított szabásvonal. Ez az ANNAKIKI márka, amely idén a többi tervezővel egyetemben szintén csempészett egy kis 80-as éveket a darabjaiba.

Sportos újítás

Isabel Marant megalkotta a 80-as évek válltöméses ruháinak sportos változatát, amely a legnagyobb tervezők körében is óriási siker lett.

Extrém sikk

A Balmain 2021-ben mert nagyot álmodni, és a válltömések mellé a merész mintákat is elhozták. Na, és a színekkel sem fukarkodtak.

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Egy író azt állítja, Vilmos hercegnek volt pár internetes kapcsolata celebekkel