Barion Pixel Ezért volt Palvin Barbara mezítláb a Velencei Filmfesztiválon – Coloré

Ezért volt Palvin Barbara mezítláb a Velencei Filmfesztiválon

2023. 10. 31.

A világhírű magyar modell, Palvin Barbara egy idő után mezítlábra váltott a Velencei Filmfesztiválon, s most azt is elmondta, hogy miért!

Palvin Barbara nemrégiben a Velencei Filmfesztiválon vett részt, ahol a Poor Things, azaz a Szegény párák című film premierjén vett részt. A résztvevők hamar kiszúrták a modell cipőtlen lábát, miközben ő éppen interjút adott. Mint mindenre, erre is igencsak egyszerű volt a válasz, amit nem másban, mint Velencében kell keresni!

Palvin Barbara cipője

A már-már Hamupipőke történetére emlékeztető esetben a modell nem elvesztette a lábbelijét, hanem önmaga szabadult meg tőle. Velencében ugyanis nem egyszerű a közlekedés: ahhoz, hogy egyik szigetről a másikra jusson az ember, vaporettón, vagy más hajón kell utazni, s a le- és felszállásnál meglehetősen körülményes viselet az elegáns magassarkú cipő. Mint a modell is nyilatkozta, a mozgó hajókról való leszállás nem egyszerű, és nem akart vízbe esni a gyönyörű ruhájában. Bár imádja a magassarkú cipőket, mint mondta, rendkívül kényelmetlenek tudnak lenni, így egyszerűbbnek látta, ha leveszi őket.

A modell egy Giorgio Armani ruhát vett fel az eseményre, a combig érő részen aszimmetrikus vágással. Haját feltűzve viselte a feje tetején, ami Owen Gould fodrász munkáját dicséri.

Palvin Barbara csodaszép volt a Velencei Filmfesztiválon, ám egy ponton megszabadult a cipőjétől / Kép forrása: Andreas Rentz / Getty Images
Palvin Barbara csodaszép volt a Velencei Filmfesztiválon, ám egy ponton megszabadult a cipőjétől / Kép forrása: Andreas Rentz / Getty Images

Palvin Barbara mindig ügyel arra, hogy ha egy héten több rendezvényre megy, akkor se mindig ugyanazt a ruhát, sminket és hajat viselje. Fodrásza két-két és fél órán keresztül készíti a hajkoronát, és együtt ötleteknek arról, hogy mi legyen a következő műremek, amivel a csodás modell a bemutatókra megy. A velencei hajhoz kevés ékszer párosult, és a smink is egyszerű volt. A ruhát Marc Eram segíti kiválasztani Barbarának, aki mindig több lehetőséget vázol fel, és hosszan gondolkodnak azon, hogy melyik legyen a tökéletes ruha egy-egy alkalomra.

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images