Barion Pixel Máris divatikon lett Kamala Harris nevelt lányából: ismerd meg Ella Emhoffot! – Coloré

Máris divatikon lett Kamala Harris nevelt lányából: ismerd meg Ella Emhoffot!

2021. 03. 22.

Máris rengetegen követik a különleges stílusú modellt.

Joe Biden elnöki beiktatásán lett figyelmes a divatvilág Kamala Harris, azaz az Egyesült Államok alelnökének nevelt lányára, Ella Emhoffra. A 21 éves nő remek ízléssel összeállított szettben érkezett az ünnepségre, egy kockás, arany díszes Miu Miu összeállításban pompázott, amit egyből kiszúrtak a divathoz értő szemek.

ella emhoff
Kép forrása: Instagram/bidenstyle

Ezután hamar megnőtt a közösségi oldalakon is a követőinek száma, sőt, az amerikai divatlapok máris ikonként emlegetik különleges stílusát, és egyre többen próbálják másolni sajátos öltözködését.

Nem véletlen a jó stílusérzék: Ella Emhoff New Yorkban, a Parsons School of Designban tanul, mellette pedig ruhatervezéssel foglalkozik. Az Instagram oldalán gyakran megmutatja kreációit, összeállításait, közönsége pedig egyre jobban reagál rá, sőt, most, hogy nagyobb lett az ismertsége, még egy neves modellügynökség, az IMG Models is leszerződtette, így hamarosan nagyobb divatkampányokban is látható lesz. Az ügynökség olyan divatcsillagokat foglalkoztat, mint Gigi és Bella Hadid.

ella emhoff
Kép forrása: Instagram/ellaemhoff


Elsa nem a “tipikus” szépségideál, és pont ez vitte előre a divatvilágban. Autentikus kinézete és stílusa emelte ki a tömegből, a Z-generációnak pedig emiatt tetszett meg, imádják, hogy nem a megszokott modell arcú, klasszikusan modell kinézetű szépség. Öltözködésében a Y2K stílus jellemző rá, azaz a ’90-es évek visszahozása, vagány mintákkal, textúrákkal, színekkel, a nőies és a maszkulin vonalat vegyítve.

Ellsa ismeri saját szüleit, örökbefogadó édesanyját, Kamala Harrist Momalának szólítja, és úgy vallja, három szülője van. Szerinte mindig is működött a három szülős család modell, a kommunikáció remek volt köztük régóta.
A kreatív energiáit a tervezés mellett kötéssel vezeti le, saját ruhái közül sokat sajátkezűleg kézzel készít el, sőt, még tetoválásait is magának készítette hobbitetoválóként.

ella emhoff
Kép forrása: Instagram/ellaemhoff

Nagyon valószínű, hogy sokat hallunk még róla.

Borítókép forrása: Instragram/ellaemhoff
/divat/oltozkodes/maris-divatikon-lett-kamala-harris-nevelt-lanyabol-ismerd-meg-ella-emhoffot/