Érdekes újdonságot dobtak piacra: megérkezett Marge cipője a Simpson családból

2022. 11. 07.

Sokakat megihlet a Simpson család, időnként még a dizájnereket is. Most például Marge cipőjét alkották meg, hogy azt bárki fölhúzhassa.

A Simpson család több mint 34 éve látható a képernyőkön szerte a világon. Nagyon jól ismerjük ezeket a karaktereket, szinte mindenki látott már egy-két részt a sorozatból, még ha nem is rajongó. Most az Adidas piacra dobott egy új darabot, amin Marge Simpson, Homer felesége látható. A dizájn beépíti Marge ikonikus kék haját a cipő textúrájába, így a termék egyedien bolyhossá vált.

A Superstar cipő az Adidas utcai ruházatának egyik alappillére, így most a rajongók újfajta módon fejezhetik ki a rajongásukat.

Népszerű minta a Simpson család

Nyilván nem az Adidas az egyetlen cég, amit megihletett már a Simpson család, főleg, hogy a “nevükkel” fémjelzett darabok jó eladási számokat is szoktak hozni. A Vansnél is készítettek már egy kollekciót Amerika kedvenc családjáról. Az akkori cipőkön minden karakter fellelhető volt a sorozatból, olyanok is, mint Barney, Lenny vagy Carl.

Az Adidas legnagyobb riválisát, a Nike-ot, pedig Marge fia, Bart ihlette meg. Ők tavasszal dobtak piacra egy darabot, ami sárga, piros és kék színekben játszott. A talpbetét zöld színe pedig a karakter gördeszkájára utalt.

Nemcsak ruhákon

A legnépszerűbb termékek, amikre a Simpsonékat nyomtatják, a ruhák, cipők. Azonban a híres család művészeket is ihletett már meg. Egy a kanadai Ontarioban élő művész például híres festményeket alkotott újra, úgy, hogy a Simpson család tagjait is beledolgozta a képekbe. Instagramon rengetegen követik a legújabb alkotásait. Megnézhetjük milyen lenne, ha Homer és Bart beszabadulnának Vincent van Gogh lakásába vagy Salvador Dalí szürreális képeibe.

Egy francia utcai művész, OakOak a szülővárosában, a franciaországi Saint Etienne-ben festett egy Simpsons témájú képet. Homer Simpson a hátán heverészik, hasán egy halom fánkkal. A mű Sam Simon, a Simpson család alkotótársának halála után készült el. 2015. március 8-án hunyt el, miután vastagbélrákkal küzdött, valószínűleg a művész előtte tisztelgett az alkotással. A munkái között egyébként több Simpson család témájú mű is látható.

Borítókép forrása: Disney+

Forrás: My Modern Met 1, 2, 3, 4