Kylie Minogue a Cannes-i Filmfesztiválon mutatta meg, hogy 53 évesen még mindig gyönyörű

A legendás ausztrál popdíva, Kylie Minogue lélegzetelállító outfitben jelent meg a vörös szőnyeges premieren.

75. alkalommal rendezték meg a híres francia városban a fesztivált, ahol a legnevesebb színészek, rendezők és producerek mutatják be a legjobban várt alkotásokat. Az egyik ilyen film az Elvis Presley életét és karrierjét bemutató Elvis című mozi, melyben Austin Butler a főszereplő. A fiatal színész most sütkérezhet a rivaldafényben, ráadásul csodás párja, Kaia Gerber is elkísérte a premierre.

Kylie Minogue
Forrás: Northfoto

A filmre maga Kylie Minogue is nagyon kíváncsi volt, így idén őt is megcsodálhattuk Cannes-ban. Az 53 éves énekesnő egy fekete, áttetsző ruhát viselt, mely alól tökéletesen jól látszódott flitteres melltartója. Természetesen egy ízléses darabról van szó, ékszerekkel kirakva, ami fehérnemű helyett inkább funkcionált kiegészítőként.

Az estélyi felső része lehelet vékony anyagból készült ugyan, de bordázott csíkok törték meg a sziluettet, a szoknya rész pedig káprázatosan futott bele a finom anyagba. Kylie Minogue szoknyája olyan volt, mint egy sellő uszonya, amely egyszerre volt különleges és merész. A felsliccelt alsó részből néha kilátszott Minoque karcsú lábszára is, de összességében bármilyen kihívó is volt néhány részlet, kifejezetten elegáns hatást keltett.

Kylie Minogue
Forrás: Northfoto

Érdemes volt Kylie Minogue nyakára is vetni pár pillantást, mivel a ruhához hatalmas, zöld drágakövekkel díszített gyémánt nyakláncot viselt. Sminkje visszafogott volt, természetes árnyalatokat választott, szeme pedig a védjegyeként funkcionáló fekete tussal volt kiemelve.

Az Elvis filmet hamarosan mi is láthatjuk, és nemcsak Austin Butler játéka miatt érdemes elmenni a moziba, hanem az alkotás másik főszerepje Tom Hanks alakítása miatt is. A zenés alkotást az a Buz Luhrmann rendezte, aki 20 éve a Moulin Rouge szuperprodukciót is elhozta számunkra. Cannes és persze Kylie Minogue is imádta az Elvis filmet, így valószínűleg nekünk sem okoz majd csalódást.

Ez is érdekelhet:

Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez elbűvölő ruhában lépett a Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyegére, így joggal nem volt ember, aki ne csodálta volna meg a tökéletes választást és persze a modell gyönyörű alakját. Ha tudni akarod, hogyan nézett ki és, milyen egészítőket választott ki a jeles eseményre, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A legvonzóbb csillagjegyek az asztrológia szerint rangsorolva