Barion Pixel 6 ötlet a könnyed eleganciához: legyél stílusos tavasszal is – Coloré

6 ötlet a könnyed eleganciához: legyél stílusos tavasszal is

2023. 05. 25.

Semmi sem hasonlítható a könnyed, laza divat hangulatához, amely egyszerre kényelmes és stílusos. A könnyed elegancia az egyszerűségről, a kényelemről és az ízlésességről szól.

Alapvetően mindenki örül, amikor megérkezik a jobb idő, kicsit melegebb lesz az időjárás. Azonban a tél előnye, hogy sok réteget lehet viselni, emiatt pedig valahogy könnyebb öltözködni, követni a divatot, az eleganciát. A melegebb idő gyakrabban állít az elé a kérdés elé, hogy mit érdemes felvenni egy-egy eseményre. Próbálunk most ebben segíteni!

1. Könnyed ruha bármilyen alkalomra

Nem számít a napszak, az év vagy az alkalom, egy könnyed, általában selyem ruhával soha nem nyúlhatsz mellé. Sőt, a fényes anyag még edzőcipővel is viselhető stílusosan.

elegancia
Kép forrása: Amanda Edwards / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

2. Elegáns kabátot keresel? Válaszd a viharkabátot

Kiváló példája annak a ruhadarabnak, ami soha nem megy ki a divatból. Nemcsak a minimalista gardrób alapvető eleme, hanem egy olyan darab is, amelyet örökké viselhetsz, megtarthatsz. 

Elvégre ez egy olyan kabát, amelyre az emberek évtizedek óta esküsznek. Még 1879-ben Thomas Burberry találta fel a gabardine-t, az időjárásálló pamutszövetet, amelyből a kabátok készültek, és ezzel beírta magát a divattörténelembe – bár akkoriban inkább a katonaság használta, de Hollywood hamar felkapta és teljes értékű divatcikké vált.

elegancia
Kép forrása: Edward Berthelot / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

3. Az elegancia és a trapéznadrág

A diszkólázas őseitől eltérően a trapéznadrág ma letisztult és elegáns – nélkülözhetetlen a mindennapi ruhatárhoz, vagy különleges alkalmakhoz. Köszönhetően az olyan tervezőknek, mint a Prada, a Saint Laurent és a The Row, a széles szárú nadrág befér a modern szekrényekbe. Inggel és tornacipővel párosítva könnyedebb megjelenést biztosít.

elegancia
Kép forrása: Jeremy Moeller / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images