Katalin hercegné ruhája még Tom Cruise-t is lenyűgözte a 75. Cannes-i Filmfesztiválon

Az egész világ kész tényként kezeli, hogy Katalin hercegné stílusa nem egyszerűen jó, hanem kifogástalan, amit tegnap a Cannes-i Filmfesztiválon is megmutatott.

Katalin hercegnét méltán nevezik Lady Diana méltó utódjának, hiszen újra és újra bebizonyítja, hogy gyönyörű külseje és nagy szíve mellett a stílusérzéke is tökéletes. Tegnap mutatták be Cannes-ban Tom Cruise Top Gun: Maverick című filmjét, amelynek premierjén a hercegi pár is tiszteletét tette.

Top Gun: Maverick Uk Premiere London
Forrás: Northfoto

Bár már napok óta Tom Cruise filmklasszikusának folytatásáról beszélnek a rajongók és a kritikusok, még is minden tekintet Katalinra szegeződött, amikor megjelent a vörös szőnyegen Vilmos oldalán.

A Leicester Square-en megrendezett premierre egy vállat szabadon hagyó, fekete monokróm stílusú Roland Mouret ruhát választott, amelynek felső részén egy vastagabb fehér szegély volt.

A varázslatos darab nagyszerűen ment Katalin hercegné finom, elegáns természetéhez. Sokak szerint úgy festettek Vilmossal, mint a legnagyobb hollywoodi hírességek, és Tom Cruise volt a leginkább elvarázsolva a hercegi pár részvételétől.

Katalin hercegné
Forrás: Northfoto

A 40 éves hercegné a kiegészítőkre is nagy hangsúlyt fektetett, ugyanis egy fekete magassarkú cipővel, egy Alexander McQueen által tervezett fekete clutch táskával, illetve egy lógós Robinson Pelham fülbevalóval tette teljessé a viseletét.

Bár a ruha néhány szezonnal ezelőtti, és már nem vásárolható meg online, a Front Row-nál mindössze 196 fontért bérbe lehet venni. Katalin hercegné egyébként már többször viselt Roland Mouret ruhát. Elsősorban divateseményekre szokta választani a tervező szettjeit, akinek elegáns és kifinomult stílusa kiválóan passzol a hercegné elképzeléseihez.

Ez is érdekelhet:

Katalin hercegné vibráló rózsaszín ruhájáról beszél mindenki

Katalin hercegné bár szereti az élénk árnyalatokat, elsősorban a nude, a föld és a pasztell színeket részesíti előnyben, ha öltözködésről van szó, ezért is okoztak óriási meglepetést, amikor egy lenyűgöző, vibráló rózsaszín estélyit visel. Ha kíváncsi vagy, mely ruháról is van szó, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: harpersbazaar.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A 3 legbájosabb csillagjegy az asztrológusok szerint