Barion Pixel Katalin hercegné vibráló rózsaszín ruhájáról beszél mindenki – Coloré

Katalin hercegné vibráló rózsaszín ruhájáról beszél mindenki

2022. 03. 22.

Katalin hercegné öltözködése már évek óta a sajtó egyik kedvenc témája, ugyanis a néhai Diana hercegnéhez hasonlóan ő is tökéletes érzékkel választja ki, mit viseljen bizonyos eseményeken.

A szépséges 40 éves Katalin hercegné ennek legutóbb is eleget tett, ugyanis férje, Vilmos herceg társaságában látogatott el Belize-be, ahol egy helyi ünnepségen tették tiszteletüket.

Katalin hercegné
Forrás: Northfoto

Cambridge hercegnéje bár szereti az élénk árnyalatokat, elsősorban a nude, a föld és a pasztell színeket részesíti előnyben, ha öltözködésről van szó, ezért is okoztak óriási meglepetést a róla készült legfrissebb képek, amelyeken egy lenyűgöző, vibráló rózsaszín estélyit visel.

A The Vampire’s Wife nevű márka szemkápráztató kreációja minden jelenlévőt elvarázsolt, többek között Belize kormányzóját, Johnny Briceñot is, aki szintén beszédet tartott a Cahal Pechnél található maja romoknál. Sok divatszakértő szerint idén a neon nüanszok mellett a rózsaszín kapja majd a legnagyobb főszerepet, ennek pedig Katalin lett az első híres úttörője.

Katalin hercegné
Forrás: Northfoto

Vilmos herceg és Katalin hercegné a Karib-térségbe utazott előző héten, mégpedig Erzsébet királynő uralkodásának 70. évfordulója alkalmából. Utazásuk során több országban is királyi feladatoknak tettek eleget, ennek első állomása volt Belize.

Forrás: dailymail.com