Barion Pixel Katalin hercegné legutóbbi esélyijével is lenyűgözte a világot – Coloré

Katalin hercegné legutóbbi esélyijével is lenyűgözte a világot

2022. 03. 24.

Katalin hercegné és Vilmos herceg még a múlt hétvégén látogattak el a Karib-térségbe, hogy Erzsébet királynő uralkodásának 70. évfordulója alkalmából hivatalos királyi feladatokat lássanak el.

Katalin hercegné Belize-ben már megmutatta híresen jó ízlését, ahol egy rózsaszín, vibráló darabban jelent meg.

Katalin hercegné
Forrás: Northfoto

Nem sokkal később egy sikkes sárga szettbe lehetett látni, tegnap pedig egy smaragdzöld estélyiben jelent meg hivatalos útjuk negyedik napján, mégpedig Jamaicában.

A szépséges Katalin egyik kedvenc divattervezője, Jenny Packhman ruháját választotta a vacsorára, ahova a szabályok szerint minden női előkelőségnek estélyiben kellett asztalhoz ülnie.

Ennek pedig nemcsak a mesés viseletével, hanem ékszereivel is eleget tett, hiszen a jeles ünnepségre Erzsébet királynő gyémánt ékszereit vette fel.

Katalin hercegné
Forrás: Northfoto

Jamaica még 1707-ben lett a Brit Birodalom gyarmata, és egy bizonyos idő múlva az ország lett a nemzetközi rabszolga-kereskedelem egyik fő központja is. Ennek következményeképp nagy vagyonra tehettek szert a brit kereskedők. 1833-ban ugyan eltörölték a rabszolgaságot, de azóta is nagy nyomot hagyott a nép kultúrájában.

Többek között ennek kapcsán is tartotta beszédét Vilmos herceg, aki feleségével együtt mély együttérzését és sajnálatát fejezte ki a jamaicai nép iránt.

Forrás: vogue.com