Itt a napszemüveg szezon: 2021 legtrendibb darabjai

2021. 05. 20.

Nem csak a káros sugarak ellen véd, de igazán sokat tud turbózni a megjelenéseden az ügyes napszemüveg választás.

Amióta 2021 beköszöntött, mindenki várja az újításokat, és nem csak a mindennapok, de az öltözködés terén is. Tavaly folyton melegítő nadrágban ücsörögtünk, és szinte alig mutathattuk meg a gardróbunk új darabjait az utcán vagy a munkahelyünkön, arról már nem is beszélve, hogy a csodás új napszemüvegekkel sem volt hová menni.

Itt van az új nyár, az új esélyek: fedezd fel a legfrissebb napszemüveg divatot, hogy ebben a szezonban a legmenőbb fazonokban hódíthass.

A következő néhány típus minden arcformán jól mutat, így már csak a stílust kell közülük kiválasztanod.

Masszív, szögletes, csapott aljú fehér keret

Akármilyen visszafogott szett is van rajtad, különlegessé teheted egy vastag, fehér keretes napszemüveggel. Figyelj oda arra, hogy a szögletes és a csapottan szögletes alakokat válaszd, a kerek formákból idén inkább a vékonyabb kereteket részesítik előnyben a divatguruk.

Napszemuveg Trend 2021
Kép forrása: Privé Revaux

A klasszik Hepburn-fazon

A mókás retró formák ugyanannyira visszajöttek a divatba, mint a régebbi fazonok közül a nőiesek. Próbálj csak fel egy klasszikus Hepburn-fazonú napszemüveget, és máris egy fekete-fehér film hősnőjeként érezheted magad. Minden arctípushoz passzol!

Napszemuveg divat 2021
Kép forrása: Privé Revaux

Aviátor egy kis csavarral

A megszokott pilóta szemüvegek továbbra is közkedvelt darabok nőkön és férfiakon is, azonban ha kicsit 2021-esre megspékelnéd a fazont, akkor próbáld ki az orrnyereg nélküli változatokat. Meglepő lesz elsőre, de épp annyira extra is!

Napszemuveg 2021 trend
Kép forrása: Privé Revaux

A jól ismert macska forma mintás kerettel

Nőies, szexi és elegáns a sokszor ismételt cicaszem formájú keret, 2021-ben a sima fekete keret vagy épp a vékony, fémkeret helyett teknőspáncél mintájú, leopárdmintás vagy akár valamilyen feltűnő szín is szóba jöhet.

Trend Napszemuveg 2021
Kép forrása: Privé Revaux

Borítókép forrása: Unsplash