Barion Pixel A 36 éves Irina Shayk stílusa minden eddiginél merészebb lett – Coloré

A 36 éves Irina Shayk stílusa minden eddiginél merészebb lett

2022. 11. 30.

High fashion, űrlény vagy imádkozó sáska? Döntse el mindenki maga, mivé is változott át Irina Shayk egy fotózás kedvéért.

Bradley Cooper egykori kedvese, a szupermodell Irina Shayk ismét elkápráztat mindenkit megjelenésével. A 36 éves orosz származású anyuka a V Magazin címlapfotózásán vett részt, ahol igen extrém összeállítást álmodtak meg neki.

A futurisztikus outfitet egy videóban mutatta be a híresség, mégpedig Instagram oldalán, ahol 20 millió követője van. Neonzöld miniruhájában eklektikusan mozgott, miközben fekete fejkötőt, vinyl kesztyűket és fekete csizmát viselt, a sminkje pedig vörös szemcsíkból és ezüstös homlok- és hajfestésből állt. Irina nevét piros nyomtatott betűkkel a mellkasára fújták.

Irina Shayk
Forrás: Northfoto

A második borítófelvételeken az 50-es évek ihlette fekete kabátban volt látható, mélyedő V-nyakkal és fehér gallérral. A V Magazin szerkesztősége azt írta a közösségi médiában a fotózás kapcsán:

Irina Shayk
Forrás: Northfoto

15 éve a szakmában a szupermodell, folyamatosan bizonyítva, hogy hosszú távon lehet vele tervezni. Most egy ötéves kislány édesanyjaként is uralja a kifutókat, amiről évekkel ezelőtt még csak álmodott, jelenleg pedig Han Chong egyre növekvő divatházának, a @MrSelfPortraitnek új múzsájaként Irina reneszánszát éli. Amint a mondás tartja, a lassú és egyenletes nyeri a versenyt – Irina Shayk emlékeztessen erre mindenkit, és hogy a kitartás és a tanulási vágy célt ér.

A címlapfotókhoz természetesen interjú is készült, melyben Irina pályafutásának kezdetéről is mesélt. A filmes mellékszerepekben is feltűnő szépség soha nem gondolkodott azon, hogy modell legyen, amíg egy ügynök fel nem fedezte, miután apja 14 éves korában meghalt, anyja pedig erőn felül teljesített.

Lényegében úgy tekintettem rá, mint egy lehetőségre, hogy segítsek a családomon, mert 14 éves koromban elvesztettem apámat, és anyukám évek óta három munkahelyen dolgozott.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto
/divat/oltozkodes/irina-shayk-stilusa/