Barion Pixel A 77 éves Helen Mirren lenyűgöző outfitben utasította maga mögé kolleganőit a Shazam folytatásának premier fotózásán – Coloré

A 77 éves Helen Mirren lenyűgöző outfitben utasította maga mögé kolleganőit a Shazam folytatásának premier fotózásán

2023. 03. 01.

A legendás színésznő, Helen Mirren a bizonyíték rá, hogy Hollywoodban igenis szükség van az idősebb korosztályra, sőt, hetven felett is virágozhat valaki karrierje.

Helen Mirren nem azok közé a sztárok közé tartozik, aki azon kesereg, hogy egy bizonyos kor felett leírja őt a filmipar. A több tucat filmet jegyző ikon most épp a Shazam című film folytatásában, az Istenek haragjában játssza el Hespera szerepét.

A mindig tiszteletet sugárzó színésznő két filmbéli társával, Lucy Liuval és Rachel Zeglerrel mutatta meg, mitől döglik a légy, miközben egy Beverly Hills-i helyszínen promotálták a Shazam-ot. Helen Mirren skót kockás kabátot viselt, mely a lábszáráig ért. Ezt a szettet egy fekete, lakk fényű, fűzős, jócskán magassarkú cipővel egészítette ki. Fején pedig bársonyvörös fejpántot viselt, mely harmonizált a kabát alatt hordott lilás felsővel.

A káprázatos Helen Mirren mellett az 54 éves Lucy Liu is csodásan festett, de ő jóval egyszerűbbre vette a figurát, míg a 21 éves Rachel Zegler egy éteri hosszú, bézs színű, fényes ruhában jelent meg a vörös szőnyegen, mely egy bravúros megoldással fel volt csatolva. A női szereplőkhöz csatlakozott a film főszereplője, a 42 éves Zachary Levi is, aki egy merész, lilás árnyalatú öltönyt viselt, grafitszürke szatén inggel.

A 2019-es DC szuperhősfilm folytatása március 17-én debütál a mozikban, Helen pedig nagyon élvezte a forgatást, melynek több jelenetét is dublőr nélkül vállalta.

Helen Mirren
Forrás: Northfoto

Hihetetlenül bátor voltam, és nem mondtam semmit, és nem panaszkodtam, mert igazi kaszkadőr akartam lenni. Amit csak tudtam, megcsináltam. Ne kérdezzenek a cselekményről semmit, túl bonyolult! Dühös istennők vagyunk, akik hihetetlenül nehéz jelmezeket viselnek. Nagyon meleg volt és kényelmetlen, illetve Lucy (Liu) azt mondta az első forgatási nap végén, hogy biztosan ki akarnak nyírni minket. Meg akartam csinálni ezt a szerepet, mert szerettem az első Shazamot. Édes volt és vicces. Nem vagyok egy nagy szuperhős típusú ember, de tetszett az alapötlet, és boldogan vállaltam a második részt.

– mondta Helen Mirren.

A DC rajongóknak igazi ünnep lesz ez az év, hiszen a Shazam 2 után érkezik a The Flash (A Villám), majd a Blue Beetle, és decemberben az Aquaman folytatása is.

Forrás: allure.com
Borítókép forrása: Northfoto
/divat/oltozkodes/helen-mirren-szettje/