Barion Pixel Mindjárt itt a nyár: Ezek a fürdőruhák mennek leginkább testalkatodhoz – Coloré

Mindjárt itt a nyár: Ezek a fürdőruhák mennek leginkább testalkatodhoz

2024. 03. 24.

Minden testalkatnak megvannak az előnyei és hátrányai, de az előbbit mindnél lehet hangsúlyozni a strandon is. Ha te is nehezen döntöd el, hogy milyen fürdőruhára lehet szükséged, most segítünk választani.

A fürdőruhákban és bikinikben sokan nem érzik jól magukat, feszengenek, nem szívesen mutatják meg a testüket ennyire részletesen. Ezeknek a daraboknak a kiválasztása nem könnyű feladat, ha pedig melléfogunk a döntésnél, akkor könnyedén a testük hibáira, és nem az előnyeire hívjuk fel a többi ember figyelmét.

Fontos tisztázni, nincs olyan, hogy tökéletes test, de mindegyikből ki lehet hozni a legtöbbet. Szerintünk fontos, hogy a hibáiddal együtt elfogadd magad, szeress a bőrödben lenni. Ezzel a cikkel is ebben szeretnénk segíteni, ezért végig vesszük, hogy melyik testalkathoz, milyen fürdőruha a legelőnyösebb.

Amint beköszönt a nyári meleg, mindenki arra vágyik, hogy lemenjen egy kicsit a strandra, lehűteni magát. Ehhez azonban az első lépés a tökéletes bikini megtalálása. Nagyon fontos, hogy a stílusa menjen az egyéniségedhez, mert akkor fogod magad igazán elengedni benne, ha tényleg illik hozzád, csak úgy, mint a ruhatárad többi darabja.

Emellett azonban érdemes egyéb szempontokat is figyelembe venned. Ahogy a fehérneműnél, úgy a bikininél is fontos, hogy megfelelően tartson, és tökéletesen illeszkedjen a testedre. Így nem csupán kényelmesebb lesz viselni, hanem nem is mozdul el.

Fontos, hogy figyelj a testalkatodra, mert nem minden testre tökéletes ugyanaz a bikini. Mind tudjuk, hogy nehéz megtalálni a legjobbat, de nem lehetetlen, összeszedtünk néhány tanácsot a tökéleteshez.

fürdőruha
Kép forrása: Pexels / Roberto Nickson

Ha körte formád van

A körte formájú testalkat általában finom, keskeny vállú, vékony derekú, viszont a csípő szélesebb. Ebben az esetben jó választás lehet mixelni a bikiniket. Vagyis egy sima egyszínű alsót keresni, ami nem hangsúlyozza a derék és csípőtájékát. Mellé pedig egy színekben hasonló mintás felsőrészt válassz, ami előnyösebben hat a kisebb, keskenyebb területekre, és nagyítja azokat. Ez segít megteremteni az egyensúlyt, arányosabbá teszi a testet, és elrejti az apróhibákat. Szerencsére a mixelt bikini még nem ment ki a divatból, reméljük, nem is fog.

Jó választás lehet még a magas derekú bugyi, ami nagyon szépen mutat a körte alkaton. Hozzá vállpántos felsőt válassz, mert ezek a vállakat hangsúlyozzák. A fodros felsőrészektől sem szabad elzárkózni, mert optikailag növelik a mellek, mellkas, vállak területét, viszont kisebbnek tűnik tőlük a csípő.

Ha egyrészes fürdőruhát keresel, akkor is érdemes olyat választani, ami a fenekénél szélesebb fazonú. Valamint olyat keress, ami valamivel felhívja a figyelmet a melleidre, ez lehet minta, elől megkötős résszel vagy valamilyen díszítéssel ellátott.