Barion Pixel Ezek a legjobb papucsok és fehérneműk egy pihentető otthoni naphoz (x) – Coloré

Ezek a legjobb papucsok és fehérneműk egy pihentető otthoni naphoz (x)

2023. 05. 16.

Az otthon nyugalma, kényelme semmihez sem hasonlítható. Még jó, hogy ehhez a komforthoz nagyban hozzájárulhatnak azok a ruhadarabok és kiegészítők, amik az otthon hordott szettet alkotják. De ki mondja azt, hogy a négy fal rejtekében nem megengedett a stílusosság, a trendiség? Igazság szerint épp ellenkezőleg, hiszen a jó közérzethez a divatos fellépés is hozzátartozik!

Magas sarok – akár otthonra is?

A női papucsok világában bőven akadnak vonzó jelentkezők, és kétségtelen, hogy nagyon szemrevalóak a magassarkú modellek. De vajon ezek mennyire praktikusak otthoni közegben? Aki szereti a magas sarkakat, sőt aki a legtöbb idejét ilyen lábbelik társaságában tölti, az tudja, hogy a lapos talp olykor hordhatatlannak érződik. Vagyis könnyen előfordulhat, hogy a maximális kényelem történetesen ténylegesen egy magas sarokkal megáldott papuccsal érhető el a maga teljességében. Ugyanakkor azért a praktikus jellemzőket is célszerű figyelembe venni. Például ha otthon a padló borítása nagyrészt szőnyeg, ami még süppedős is mindennek tetejében, akkor a magassarkú szeretete ide, imádata oda, nem ez a tökéletes választás, hiszen ki az, aki bokatörő akrobata mutatványokra vágyik a saját hálószobájában? Vélhetően senki.

A flip-flop modellek jelenleg is aranykorukat élik. Bár azért az emberek legtöbbször stranddal, napfénnyel és hőséggel társítják, de egy forró nyári napon otthon is jó szolgálatot tehet a nem légkondicionált lakásban. Viszont ebben az esetben is megfontolandó a funkcionalitás foka, mert ha cél a gyors ide-oda szaladgálás lakáson belül, vagy éppen családi háznál kintről bentre, majd fordítva, akkor ez a típus nem a legbiztonságosabb választás, mert könnyű benne megcsúszni, így a lábujjak, lábfejek védelme sem adott.

Magas Sarok Akar Otthonra Is
Forrás: Answear.hu

A klumpákhoz hasonlító fajták nagyon ellenállóak, s bár vitathatatlanul nem a leglengébb viseletek, ugyanakkor óvják a lábak épségét, úgyhogy még a kinti ténykedés sem okozhat fennakadást a közbenjárásukkal.

Mi az, ami nem hiányozhat egyetlen kényeztető napból sem?

A fehérnemű. Mégpedig az a fehérnemű, ami pihe-puha, ami nemcsak a szemeket gyönyörködteti, hanem a testet is kényezteti, ami stílusos, szexi, ugyanakkor maximálisan kényelmes. Vajon léteznek ilyen modellek? A jó hír az, hogy igen! Egy lustálkodós otthon töltött naphoz például nagyszerűen passzolnak a hálóingek, bodyk, főleg, ha odakint már arat a tavasz, vagy perzsel a nyár. De még akkor sem mindegy, hogy mi rejtőzik a ruha alatt, ha kicsit zordabbak a mindennapok, és az egy szál hálóing kevésnek bizonyul. A melltartók, bugyik sokszínűsége varázslatos, mind a fazonokat, mind a színvilágokat illetően. Úgyhogy megéri megtalálni a testre szabott kollekciót. Sőt! A még vonzóbb végeredmény érdekében jó ötlet szett vásárlásában gondolkodni, mert így a harmonikus, összhangot sugárzó látvány épp úgy borítékolható, mint a lehengerlő kisugárzás. S bár úgy tűnhet, hogy ezek olyan tulajdonságok, amik a külvilágnak szólnak, ez így nem igaz. A külvilágnak is, igen, viszont mindez az önmegbecsülés bizonyítéka is egyben, aminél aligha akad fontosabb!

Borítókép forrása: Answear.hu