Barion Pixel Ez a szín határozza meg az idei bikinitrendet – Coloré

Ez a szín határozza meg az idei bikinitrendet

2021. 07. 09.

A fürdőruhák évről évre megújulnak, de persze vannak klasszikus darabok is, melyek bármelyik vakáció alkalmával büszkén viselhetőek.

A bikiniknek és az egyrészes fürdőruháknak a színe legalább olyan meghatározó, mint a fazonja. Vannak színek, amelyek kiemelik az idomainkat, más tónusok slankítanak és trükkösen elfednek. A minták, csíkok vagy pöttyök pedig optikailag tudnak hatást gyakorolni. Az idei nyáron visszatért egy korábbi trend, amelyet a sztárok is nagy magabiztossággal mutatnak meg közösségi oldalaikon: ez pedig a neon színek forradalma.

The Vogue 100 Gala Dinner Arrivals London
Forrás: northfoto.com

A 90-es években feltűnt rikító árnyalatokról érdemes tudni, hogy a túl világos bőrűeknek nem állnak jól, mert sápaszthatják őket. Neon színű bikinit tehát inkább akkor húzzunk, ha már sikerült egy alap barnaságot összeszednünk. Ha inspirációkra, ötletekre, vagy épp elrettentő példákra van szükségünk, elég csak végigpásztázni a sztárok Instagramját!

Britney Spears mostanában azzal került a fókuszba, hogy ki akarják menekíteni apja karmai, azaz gondnoksága alól, de ez nem igazán sikerül. A pop hercegnője azonban nem roskad magába, előszeretettel pózol és táncol, például a neon egyrészesében.

A Kardashian lányok mindegyikének van valószínűleg neon fürdőruhája, mert Kim és Kylie Jenner is bemutatott már pár fazont ezekből. Utóbbi szeret az anyagokkal is játszani, nézzük csak meg ezt a zöld darabot!

A gyönyörű szupermodell, Winnie Harlow különleges bőrén nagyon jól mutatnak a rikító árnyalatok! Igazi karibi hangulatot ad a megjelenésének.

Kylie Jenner nővéréhez hasonlóan imádja a feltűnő színeket. Ezzel a neonsárga bikinivel pedig nemcsak a tökéletes alakját, hanem a barna bőrét is remekül kiemelte.

https://www.instagram.com/p/CNLmQVentxl/

Nemcsak a 20 éveseké a világ! Lehet egy ötvenes nő is pompázatos és szexi a neon fürdődresszében, méghozzá úgy, mint Salma Hayek. Le a kalappal, tökéletes test!

Forrás: harpersbazaar.com