Barion Pixel Csobbanj a nyárba! Melyek 2021 top fürdőruha trendjei? – Coloré

Csobbanj a nyárba! Melyek 2021 top fürdőruha trendjei?

2021. 06. 28.

Magas derekú, kagyló melltartós, egyrészes. Az idei fürdőruhatrend szinte minden, régebbről ismerős megoldást felvonultat.

A tökéletes fürdőruha kiválasztásakor nem feltétlenül érdemes a közösségimédia-felületeken látottakra hagyatkozni. Az oldalak ugyanis egyrészt túlcsordulnak az ötletektől, másrészt pedig nem biztos, hogy a tökéletesre retusált képek jó kiindulási alapként szolgálnak.

Mire figyelj?

A fürdőruha kiválasztásakor érdemes figyelembe venni testi adottságaidat, és olyan megoldást választani, ami kiemeli az előnyös részeket. Ha például gyönyörű keblekkel áldott meg a sors, ne habozz mintás felsőrészt választani, hiszen a színek felfelé terelik a figyelmet. Ha nem szívesen mutatnád meg pocakod, ne ess kétségbe! A boltok számtalan magasított derekú, illetve egyrészes megoldással várnak. 

A magasított derék

Kezdjük a magasított derekú fazonnal. 

Ha széles csípővel és keskeny derékkal rendelkezel, ezt a fazont neked találták ki! A kialakítása a tested homokóra alakjára irányítja a figyelmet. Jó hír, hogy idén újra divatba jöttek a fekete variációk, amelyek egyrészt mindenkinek jól állnak, másrészt pont ott és úgy takarnak, ahol kell. 

Az egyrészes

Évek óta divat, és szerencsére mostanra sem áldozott le a csillaga. Az egyrészes fürdőruhában az a csodálatos, hogy a színek megfelelő kombinációja (például alul sötét, felül színes, világos) illetve a díszítések, kiegészítők célirányos elhelyezése éppen arra tereli a szemlélő fókuszát, ahová szeretnénk. 

A fenti képen is látható, mennyit dob egy megfelelő helyre illesztett, egyszerű öv az összképen.

A pánt nélküli

Rengeteg pánt nélküli megoldással is találkozhatunk a boltok kínálatában. 

Ez a darab biztosítja az egyenletes lebarnulást, nem kell tartanunk a váll környékén fehéren maradt spagetti pántoktól. A nude, vagyis bőrszínek — a feketéhez hasonlóan —  szintén gyakori szereplői az idei felhozatalnak; a barna bőrű, barna szemű lányok ezúttal előnyben vannak, az ő adottságaikat emeli ki leginkább ez az árnyalat. 
Ha vékony testalkattal áldott meg a sors, nem érdemes kihagyni ezt a variációt!

A top

Ha sportos testalkatod van, vagy szélesebb a vállad, mint a csípőd, figyelmedbe ajánljuk a top felsőrészt! 

Kidolgozott karokon és vállakon gyönyörűen mutat ez a megoldás, nem beszélve arról, hogy a kockás pocak villantására is lehetőséget ad. 

A kagyló melltartó

Az idei ajánlókban gyakran szerepel a kagyló formájú melltartó is. 

Legyen kisebb vagy nagyobb melled, a kagyló forma tulajdonképpen bármilyen kosárméretre jó lehet. Egy spagetti pántos, apró alsó résszel kombinálva, megvan a tökéletes összkép. 

Mivel ilyen-olyan módon mindannyiunkat megviselt az elmúlt másfél év, ne feledj megfelelő mértékű empátiát tanúsítani a körülötted flangálókkal és saját magaddal szemben. Bárminemű fizikai változást észlelsz is a másikon, próbáld meg elfogadni úgy, ahogy van: teljes valójában és természetességében. Hiszen, mi nők, így vagyunk a legszebbek. 

Borítókép forrása: Shutterstock/PuzzlePix