Barion Pixel Emma Corrin szettjére nehezen találjuk a szavakat – Sokak szerint megosztó – Coloré

Emma Corrin szettjére nehezen találjuk a szavakat – Sokak szerint megosztó

2022. 04. 01.

Emma Corrin a Netflix sorozatában Diana hercegnét alakítja, aki a magánéletben távol áll a karaktertől. Már, ami a stílust illeti.

Emma Corrin távolabb nem is állhatna az általa megformált, elbűvölő királyi személyiségtől, amit a Korona sorozatban alakít – legalábbis megjelenésében.

Emma Corrin
Forrás: Northfoto

Az ifjú tehetség lenyűgözi a kritikusokat, ahogyan megformálja Diana Spencert, a néhai hercegnét, akit egy világ imádott.

Emma egy színházi darab megnyitóján, a To Kill A Mockingbird csütörtöki nyitóestjén jelent meg a londoni Gielgud Színházban. Ruhája minden volt, csak hercegnői nem, de ezzel persze semmi gond nincsen, hiszen a sztár a való életben a gender fluid viseleteket kedveli.

A re-premieren kockás ingkabátot, egy vastag, türkiz pólót, egy krémszínű chino nadrágot, fehér tornacipőt és egy kék, Miu Miu baseball sapkát viselt. Mindehhez még felvett egy füstüvegű szemüveget is. Összhatásában a 70-es évek divatját kívánta megidézni a brit sztár.

Emma Corrinnak nem Diana figurája az egyetlen nevezetes alakítása. Fiatal kora ellenére máris elismert színész, egy színházi darabban, az Anna X-ben formálja meg a csalónő Anna Sorokin-t, akinek életéből egy nagy sikerű Netflix sorozat is készült.

A színésznő 2021-ben mondta ki nyíltan, hogy nem bináris emberként azonosítja magát, vagyis nem kívánja sem a női, sem a férfi kategóriába sorolni magát.

Forrás: people.com