Egy ikonikus ékszer aranyban tündökölve (x)

2022. 09. 05.

A 2022-es őszi-téli szezonban a Pandora Signature kollekció a márka történetében először úi, 14 karátos tömör arany ékszerekkel egészül ki.

Az ikonikus Pandora Signature I-D karperec íves elemei és szögletes vonalai inspirálták az új kollekció darabjait, amik megtestesítik annak szépségét, de karcsúbb sziluettekkel gondolták őket újra, így téve lehetővé a prémium minőségű tömör arany használatát, ami a luxus érzetét fokozza.

Pandora
Pandora gyűrű / Kép forrása: Pandora

„A Pandora Signature egy letisztult, grafikai elemekkel díszített prémium minőségű kollekció. Az új ékszerek geometriája szoborszerű, ahol a kerek és szögletes formákat kombináltuk” – mondta A. Filippo Ficarelli és Francesco Terzo, a Pandora kreatívigazgatói. „Idén 14 karátos tömör arannyal dolgoztunk, így lehetőségünk nyílt karcsúbb formákat megalkotni.”

A Pandora logóval és az aprólékosan kidolgozott részletekkel rendelkező minimalista darabok a kifinomultság áhított ikonjai azok számára, akik magasra helyezik a lécet. Emeld magasabb szintre megjelenésedet a mindennapokban és fűszereszd meg szettjeidet egy kis luxussal a Pandora Signature 14 karátos tömör arany ékszerek segítségével.

Pandora
Pandora Signature / Kép forrása: Pandora

#PandoraSignature

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2021-ben megközelítőleg 3,1 milliárd EUR volt.