Barion Pixel Stílus és divat – pénztárcabarát megoldások (x) – Coloré

Stílus és divat – pénztárcabarát megoldások (x)

2023. 09. 22.

Divat szerelmesei figyelem! Van pár megoldás a tarsolyunkban, amivel lelkiismeretfurdalás nélkül űzheti kedvenc tevékenységét. A Tiplino több száz webáruházban segít kedvezményes áron vásárolni akár kuponok formájában akár pénzvisszatérítéssel. Lássuk a lehetőségeket!

Ruha, ruha és még több ruha

Kevés divatőrült előtt ismeretlen az “Egy boltkóros naplója” című film, amiben a főszereplő inge-gatyája rámegy a vásárlás iránti szenvedélyére. Majdnem a szerelem is elkerüli és a barátsága is rámegy. Végül kezelésre van szüksége ahhoz, hogy ne vegyen meg mindent amit a kirakatban lát.

A film már 14 éves, azóta pedig még nehezebb ellenállni a stílus és divat hívogató szavának, hiszen az internetes üzlet aranykorát éli. Sok olyan áruház van, ami csak online érhető el, mint a Bonprix, CCC, Answear, Ecipő, About You és még sorolhatnánk. Szerencsére ezek az áruházak tesznek azért, hogy a vásárló spórolhasson egy kis pénzt. A nőknek, férfiaknak, minden korosztálynak divatot kínáló áruház a Bonprix akciók sorával szolgál. Ezek mellett állandó spórolási lehetőség a Tiplino által biztosított pénzvisszatérítés. Mit kell érte tenni? Nagyon egyszerű, elég hozzá a vásárlás előtt meglátogatni a Tiplino portált, kikeresni az adott áruházat és a “Vásárlás” gombra kattintani. 

A Tiplino más úton is nyújt segítséget a divatot kedvelőknek, mégpedig kedvezményes Bonprix kuponokkal. A kuponok által nyújtott spórolás minden esetben más, ahogy a felhasználási feltételek is. Ezeket természetesen megtalálja a portálon, ahogy a beváltás menetét is. 

Cipőt és kiegészítőt is a ruha mellé!

A divat és stílus fogalma nem csak a ruhában merül ki, hanem mindenben ami körülveszi: a haj, a smink, a manikűr, pedikűr, cipő, táska, pénztárca vagy akár egy szép fejfedő. 

Kényelem szempontjából a cipő nagyon fontos és ezt a CCC áruházban is tudják. Különböző árkategóriák szerint válogathat, a legdrágább bőr cipőtől az olcsóbb, de ugyanolyan stílusos lábbelikig. 

Sok olyan ember van, akit a ruházat annyira nem érdekel, viszont a stílusos lábbeli annál inkább. Nos, azok se csüggedjenek, mert ezt a fontos kiegészítőt is olcsóbban lehet megvásárolni, ha felkeresi a Tiplino portált. Ott ugyanis CCC kuponok közül válogathat és még pénzvisszatérítés is jár. Miből válogathat?

A kínálat fő összetevői – mily meglepő – a cipők, mégpedig nők, férfiak és gyerekek számára. Megtalálható mindenféle stílus és típus. A megfelelő táska, pénztárca és öv is csak az új viselőjére vár. A CCC akciókban sem szűkölködik, mindig rendelkezésre áll pár darab akár 50% kedvezménnyel. Nem ritkák az 1+1 vagy 2+1 akciók sem, ahol a második darab olcsóbb.

Most már egyértelmű, hogy hogyan, csak a “mit?” maradt, ami kicsit sem egyszerűbb feladat, hiszen a piac kínálata végtelen. Nincs az a stílus vagy szín, amit ne lehetne megtalálni. A keresést más nem tudja elvégezni, a spórolási lehetőségek gyűjtését viszont a Tiplino megteszi a vásárlók helyett.

Nyitókép forrása: Tiplino