Barion Pixel Alexandra Daddario futurisztikus stílusú ruháját érdemes lesz ellesni – Coloré

Alexandra Daddario futurisztikus stílusú ruháját érdemes lesz ellesni

2022. 04. 07.

Alexandra Daddario nemrég ismét a vörös szőnyegen mutatta meg zseniális stílusát, mégpedig az Anne Rice’s Mayfair Witches című sorozat promotálása miatt, amely az AMC csatornáján kerül bemutatásra.

A 36 éves Alexandra Daddario márciusban jelentette be, hogy csatlakozik a projekthez, méghozzá főszereplőként. A Fehér Lótusz sztárja egy Rowan nevű orvost fog alakítani, aki egy befolyásos és hatalmas boszorkánycsalád örököseként küzd saját sorsával.

Alexandra Daddario
Forrás: Northfoto

A sötét történethez hűen ezért egy fekete darabban jelent meg a sorozat népszerűsítésének vörös szőnyegén. Az első látásra visszafogott ruha finoman engedi láttatni a színésznő tökéletes alakját. Futurisztikus szabásának köszönhetően nagyszerűen kiemeli Alexandra Daddario nőies idomait is.

Bár idén a neon és vibráló árnyalatok lesznek a trendkövetően, a feketével soha nem lehet mellényúlni. Ha nem vagyunk a színek nagy kedvelői, akkor mindenképp játsszunk az extrémebb, kicsit geometrikus kivágású ruhákkal.

A tervezők és stylistok egyöntetűen arra biztatnak, hogy nem kell félnünk a sötét színektől, ha fehér bőrünk van, hiszen a színésznő képeit nézve kifejezetten előkelő és elegáns hatást tud kelteni egy ilyen választás.

Alexandra Daddario olyan produkciókban tűnt már fel, mint a Baywatch, A texasi láncfűrészes: Az örökség, Éjjeli ragadozó vagy a A szerencse háza.

Forrás: dailymail.com
/divat/oltozkodes/alexandra-daddario-futurisztikus-ruha/