Barion Pixel A 40 éves Adriana Lima terhesen vonult végig Alexander Wang divatbemutatóján – Coloré

A 40 éves Adriana Lima terhesen vonult végig Alexander Wang divatbemutatóján

2022. 04. 20.

Napjainkban egyre több sztár – köztük Adriana Lima – mutat példát azzal, hogy áldott állapotban sem takargatja a testét.

Adriana Lima mellett Rihanna, Ashley Graham és Shay Mitchell is imádja a divatot és a szexis megjelenést, amelyet egy baba érkezése sem tud felülírni náluk.

Adriana Lima
Forrás: Northfoto

Bár korábban elképzelhetetlen volt, hogy egy kismama megmutassa gömbölyödő hasát, vagy hasonlóan öltözködjön, mint terhessége előtt, az említett hölgyeknek és egyes tervezőknek hála egy egész ipar épült fel a vadító kismamaruhákra. Sőt, ma már a kifutókon is egyre több olyan modellt látni, akik nagy pocakkal vonulnak végig a tervezők legújabb kreációiban.

Adriana Lima a tizenkét éves Valentina és a kilenc esztendős Sienna után ismét gyermeket vár, mégpedig egy kisfiút. És bár a Victoria’s Secret angyalai közül elbúcsúzott, még mindig szép számmal vannak modellmunkái. Legutóbb Alexander Wang „Fortune City” nevű divatbemutatóján vonult végig egy hasát szabadon hagyó fekete darabban, amelyet a szupermodell inspirált. A ruhát pedig egy latex anyagú combcsizmával egészítették ki, ami sokak számára lehetett túlzás, az összhatás mégis inkább szexis volt, semmint kihívó.

Adriana Lima
Forrás: Northfoto

Adriana Lima ugyan elmúlt 40 éves, mégis kifogástalan külseje van, amit többek között a rendszeres bokszedzéseknek, a futásnak és a jógának köszönhet, de egy interjúban azt is elmondta, hogy a fiatalságának megtartásához az is elengedhetetlen, hogy sose érezze magát boldogtalannak. Szerinte a belső béke, a döntéseinkkel való elégedettség és a hit nemcsak belül, hanem kívül is megszépíti az embert.

Forrás: dailymail.com