Barion Pixel A 2021-es Critics Choice Awards legjobban öltözött férfi sztárjai – Coloré

A 2021-es Critics Choice Awards legjobban öltözött férfi sztárjai

2021. 03. 08.

Ahogy korábban már megírtuk, tegnap került megrendezésre a 2021-es Critics Choice Awards, amely most először virtuális formában valósult meg.

Képernyőfotó 2021 03 08 13.53.17
Borítókép forrása: YouTube

A sztárok természetesen így is hozták a legjobb formájukat és az élő közvetítés során most is a legnagyobb tervezők ruháit öltötték magukra. A gálán a nők mellett a férfiak között is voltak páran, akik stílusból és eleganciából csillagos ötösre vizsgáztak.

De akkor lássuk, mely férfi sztárokról van szó!

Leslie Odom Jr.

Leslie Odom Jr. talán a legstílusosabb sztárok egyike volt a tegnapi online gálán, ahova egy Celine Homme öltönyt és nandrágot választott egy 18. századot megidéző inggel. A legjobb férfi mellékszereplő díjára jelölték, míg a legjobb eredeti dalnak járó szobrot el is nyerte az Egy éjszaka Miami című filmért.

https://www.instagram.com/p/CMJKYFQFidF/

Orlando Bloom

A sármos színész mindig is nagy rajongója volt a divatnak, így nem olyan meglepő, hogy idén tetőtől talpig Brunello Cucinellit viselt.

Steven Yeun

A sztár egy klasszikus Prada öltönyt választott a jeles napra, amivel lehetetlen mellé nyúlni.

Dylan McDermott

Az American Horror Story egykori főszereplőjének egy Emporio Armani szettre esett a választása, amelynek tökéletessége a fekete és a méregzöld színek keverékében rejlett. Egyszerre volt elegáns, mégis extravagáns a maga nemében.

Michael K. Williams

Williams szakítva a hagyományokkal, mert a színekhez nyúlni. Nem is akárhogyan! A barna és a narancs árnyalataiban mutatta meg, hogy nemcsak a színészethez, hanem az öltözködéshez is jó érzéke van.

John Boyega

A Star Wars-filmekkel híressé vált sztár Louis Vuittont viselt, méghozzá fehéret, amellyel az egyik legfeltűnöbb sztárok egyike volt.

Mads Mikkelsen

Mads Mikkelsen – aki Johnny Deppet váltja majd a következő Legendás állatok és megfigyeléseik című film harmadik részében – egy elképesztően kifinomult Dior öltönyt viselt.

Daveed Diggs

Daveed Diggs kicsit sem riadt vissza a harsányabb színektől, így a klasszikus feketét egy egyedi tervezésű Versace öltönnyel dobta fel. A hatás pedig nem maradt el…

Forrás: JustJared