Barion Pixel 2022 legjobb farmertrendjei – Mutatjuk, mely darabokat lesz érdemes beszerezni – Coloré

2022 legjobb farmertrendjei – Mutatjuk, mely darabokat lesz érdemes beszerezni

2022. 02. 17.

A kék vászon örök divat, de vajon ebben az évben mely farmertrendek lesznek az abszolút hódítók?

A farmer a ruhatár elengedhetetlen kelléke, amely minden évszakban tökéletes. Néha a stílusok a trendeknek megfelelően változnak, de mindig időtlen viselet marad a farmer.

Farmertrend
Forrás: Unsplash

2022-ben a fókusz a kényelmen van, hiszen karantén és home office bűvöletében hozzászoktunk a laza viseletekhez. Elsősorban széles, laza sziluettekben gondolkodhatunk, a skinny farmerek most kicsit háttérbe szorulnak, de azért nem tűnnek el.

Mandzsettázott, hímzett farmerek

A mandzsettázott farmerek visszatértek, és 2022-ben a pillangós hímzés lesz az irányadó. Ezt erősítette meg a Blumarine márka 2022 tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján. A 2000-es években olyan sztárok ruháit díszítették pillangók, mint Brotney, Christina Aguilera vagy Mariah Carey. A bohém farmerek mind az irodában, mind a szabadidőnkben megállják a helyüket.

Patchwork

Idén újra megjelenik a patchwork irányzat, a különböző színű anyagdarabok összevarrásának technikája. A Coach egyike azon márkáknak, amely előre számított a trend visszaköszönésére 2022-ben.

Fehér

Tovább hódít a fehér. Bár kényes szín, kétségtelenül megy mindenhez. Egyszerre elegáns és nőies. Jil Sander is ezt az esztétikát választotta 2022 tavaszi-nyári divatbemutatójához. A fehér farmer az egyik legmeghatározóbb darab, amely passzol az irodai öltözékeinkhez is.

Rövidített farmerek

A bő nadrágok rövidített kivitelben szoknya hatást keltenek. Az Isabel Marant által bemutatott rövidített farmertrendek egyszerre lazák, mégis megakad rajtuk a tekintet. A kövekkel kirakott változatokat bármilyen nagyobb eseményre felvehetjük.

Egyenes szárú

Egyszerű és klasszikus, sosem megy ki a divatból. Nem véletlen, hogy a Valentino tavaszi kollekciójában is megtalálható.

Kéttónusú farmertrend

A kéttónusú sziluett az elkövetkező évszakok kötelező darabja. Kiszélesedő változatban lehetővé teszi, hogy a kényelem feladása nélkül legyél elegáns. Zimmermann újraértelmezte a klasszikust. Egy romantikus blúzzal viselve egyszerre elegáns, divatos és formabontó.

Farmertrendek
Forrás: Unsplash

Forrás: vogue.com