Színes pulóverek, amikben nőiesnek érezheted magad: minden outfitet feldobnak

A színes pulóverek nem kifejezetten népszerű darabok, pedig stílusújító erejük vitathatatlan, és nem csupán farmernadrággal működnek jól.

Így viseld a barna színt, hogy nőies és csinos legyen

A barna szín a föld árnyalata, ami erőt, stabilitást, megbízhatóságot sugároz. A pszichológusok szerint ilyennek látjuk azokat, akik előszeretettel viselik a barnát és annak különböző árnyalatait: kissé konzervatívnak, akik mindenben a békét, a stabilitást, az erőt keresik. Egy barna ruhát viselő nő vagy férfi egy megbízható, intelligens és racionális ember benyomását kelti.

Kanye West újraértelmezte a farmert, méghozzá nem is akárhogyan

Tegnap debütált először a vörös szőnyegen Kanye West és új barátnője, Julia Fox. Mindezt talpig farmerben…

Közeleg a Valentin-nap: ünnepeljetek dizájnosan! (x)

A Pandora idei Valentin-napi kollekciója azokat az apró cselekedeteket jelképezi, amikkel a mindennapokban kifejezzük a szeretetünket, és amiket a legbecsesebb emlékeinkben őrzünk – amivel megmutathatjuk a számunkra különleges embereknek, hogy mennyire fontosak nekünk.

A miniszoknya 2022-ben is tarol: képeken mutatjuk az év legnagyobb trendjeit

A miniszoknya nem csupán velünk marad, de 2022 egyik must-have darabja lesz az előrejelzések szerint. És mielőtt azt gondolnád, hogy a miniszoknya csak a szupervékony, 25 év alatti lányokon mutat jól, képes összeállításunkon keresztül bebizonyítjuk az ellenkezőjét.