Barion Pixel Rihanna Rachel Green ikonikus hajára váltott, a rajongók pedig imádják – Coloré

Rihanna Rachel Green ikonikus hajára váltott, a rajongók pedig imádják

2023. 11. 14.

Első pillantásra lehet, hogy rá sem ismernénk, bár elég nehéz lehet csak úgy elmenni Rihanna mellett az utcán.

Rihanna sokféle frizurát, vágást viselt már az idők folyamán, főként ha valamilyen eseményre is hivatalos volt. Láthattuk már pixie bob hajjal, viselt hosszú egyeneset, kontyba fogta vagy épp hullámokban viselte, de az esetek nagy többségében az eredeti hajszínéhez közeli, sötét árnyalatban teszi mindezt.

A divatdiktátor és kétgyermekes anyuka most azonban szőke árnyalatra váltott, noha nem platinára, de ez a méz szőke tónus is elég meglepő. Szóval miközben a legtöbb nő őszre és télre inkább sötétebb tónusra vált, addig Rihanna vissza csempészi a tavaszt hajszínében.

Az új frizurával Los Angelesben kapták lencsevégre, amint barátaihoz indult. A méz szőke, igen hosszú hajának töve pár árnyalattal sötétebb. Teve színű, hosszú szövetkabátot viselt, ami tökéletesen passzolt az új árnyalathoz. A kabát alá egyszerű szürke kapucnis pulcsit vett fel és szintén szürkés-grafitos nadrágot. A cipője egy kígyómintás dizájner darab volt, kiegészítőként pedig méregzöld kistáskát vett a vállára.

Sminkje kellemesen harmonizált a hajszínével, sötét barna rúzsa is az összhatást és harmóniát erősítette. Rihanna nagyon szeret kísérletezni és meghökkenteni időről-időre a rajongóit, így egész biztos, hogy hamarosan valami teljesen más stílussal láthatjuk viszont.

Forrás: Instyle
Borítókép forrása: Jackson Lee/Getty Images