Barion Pixel A 2023-as nyári hajszíntrendek: melyiket próbálod ki? – Coloré

A 2023-as nyári hajszíntrendek: melyiket próbálod ki?

2023. 06. 15.

Itt nyár, megérkezett a jó idő, egyre többen mozdulnak ki, és gondolkodnak el azon, hogy milyen hajszínt próbáljanak ki ezen a nyáron.

Talán neked is feltűnt, hogy egyre több a trend az évek előrehaladtával. 2023-ban már sokkal több lehetőség közül választhatsz. Ha szeretnél idén nyáron te is kipróbálni egy új hajszínt, akkor mutatjuk, hogy melyekből érdemes választanod.

Meleg mézszőke

2006 hívott – a meleg szőkék újra visszatérnek. Mondj búcsút a hamvas balayage-nak, amit az elmúlt években mindenki akart, és köszöntsd az idei mézszőkét.

Meglepő hajszíntrend következik, a barna

Ha nyár, akkor a legtöbben szőke hajszíntrendekre fogadnak, azonban az előrejelzések szerint más színpaletták is érvényesülnek idén, köztük a barna is. Nagyon népszerűek lesznek 2023-ban. A sárgás, halványbarnától, ami a bézs színárnyalatnál sötétebb, a gazdag csokoládéig és a mély mahagóniig minden jöhet.

hajszín
Kép forrása: Pascal Le Segretain / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images

Barbie szőke

A szőke szín sose megy ki a divatból, de érkezik idén egy film, ami miatt borítékolható, hogy 2023-ban sokan szeretnének Barbie szőkék lenni. Természetesen Greta Gerwig Barbie filmjéről beszélünk, aminek Margot Robbie lesz a főszereplője.

Természetes „színkopás”

Egy-két tincset másmilyenre színeznél? Idén a természetességé lesz a főszerep, a barna, szőke és réz árnyalatok kombinációja lesz a nyerő.