Barion Pixel Vérvörös hajjal mutatta meg magát a 37 éves Megan Fox – sokak szerint ezt jelenti a színe – Coloré

Vérvörös hajjal mutatta meg magát a 37 éves Megan Fox – sokak szerint ezt jelenti a színe

2023. 09. 06.

Megan Fox és a zenész a tőlük megszokott extrém megjelenéssel andalogtak New Yorkban.

Megan Foxot és szerelmét, Machine Gun Kelly-t különleges outfitben kapták lencsevégre, amint a korábban szakítással küzdő pár egymást átkarolva sétáltak Manhattanben.

A 37 éves színésznő – aki nemrég jelentette be, hogy verseskötetet készít – egészen újszerű frizurával mutatkozott, ami feltehetően paróka volt. A vörös, hullámos bob frufruval igazán figyelemfelkeltő volt. A kellemes őszi időben Megan Fox egy fekete, apró pöttyös miniruhát viselt, mély dekoltázzsal. Az outfitet egy fekete platformos cipővel zárta, szeme pedig fekete tussal volt kihangsúlyozva.

Vőlegénye a 33 éves rapper-rocker, akinek polgári neve Colson Baker, egy ezüstszürke, laza szabású Y2K-stílusú nadrágban és drapp, bordázott trikóban kísérte a tökéletes idomú színésznőt.

Megan Fox
Forrás: Northfoto

Úgy tűnik, Megan Fox számára tele van pozitív dolgokkal 2023 ősze, hiszen ismét beállt a harmónia közte és MGK között, hamarosan láthatjuk őt a nagysikerű film saga, a Feláldozhatók 4. részében, ráadásul a szépirodalom terén is kibontakozásba kezd.

Augusztus elején Megan az Instagramon osztotta meg Pretty Boys Are Poisonous című verseskötetének borító fotóját.

21,4 millió követőjének a következőket írta:

Ezek a versek azzal a céllal születtek, hogy kiirtsák azt a betegséget, amely a hallgatásom miatt gyökeret vert bennem. Egész életemet azzal töltöttem, hogy az emberek titkait hordoztam, a testem fáj a bűneik súlyának cipelésétől. Visszanyert szabadságom él ezeken a lapokon, és remélem, hogy szavaim arra ösztönözhetnek másokat is, hogy visszavegyék boldogságukat és identitásukat, rátaláljanak mindarra, amit eltemettek, de nem felejtettek el a sötétben.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto
/divat/haj/megan-fox-voros-haj/