Barion Pixel Íme a 37 éves Megan Fox pontos bőrápolási rutinja és tanácsai, amitől mindenki bőre tökéletes lesz – Coloré

Íme a 37 éves Megan Fox pontos bőrápolási rutinja és tanácsai, amitől mindenki bőre tökéletes lesz

2023. 07. 27.

A hihetetlenül népszerű amerikai színésznő és modell, Megan Fox sugárzó arcával, elbűvölő szemeivel és gyönyörű hajával szinte irreálissá teszi szépségideált.

Megan Fox ráadásul háromgyermekes édesanya és nem most volt már 20 éves sem, mégis irigylésre méltóan néz ki, elmondása szerint pedig mindez természetes, amit az életmódjának köszönhet. A 37 éves sztár nyíltan beszélt arról, hogy mit használ az arcára, és milyen életmódot javasol azoknak, akik hasonló üde megjelenésre vágynak. Mert nem minden a genetika. Meglepő módon Megan Fox bőrápolási rutinja nem túl hosszadalmas és nem is időigényes vagy bonyolult.

Így néz ki a napi rutinja:

Tisztítás

Fontos, hogy kimossuk a szennyeződéseket a bőr pórusaiból, és így a bőr mentes legyen minden szennyeződéstől. Megan ügyel arra, hogy naponta legalább kétszer megtisztítsa az arcát.

Hidratáló

Ez a rutin második és többnyire utolsó lépése is, mivel a hidratálás létfontosságú minden bőrtípus számára. Gél állagú, könnyű hidratálót használ (Bulgarian Rose Otto by Epicuren Discovery) és naponta 3 liter vizet iszik a belső hidratálásért.

Megan Fox
Forrás: Northfoto

Kevés fényvédő krém

Hogy elkerülje a napsugárzás okozta károsodásokat a bőrén, inkább nem megy ki a napra, és elfedi a szabad testrészeit is. Fényvédőkben válogatós, csak természetes alapú kozmetikumokat használ (La Roche-Posay).

Szemkörnyék szérum

Tisztában van a gyönyörű tekintete hatásával, ezért naponta legalább 3-4 alkalommal használja kedvenc szemápoló szérumát (Perricone MD), közvetlenül az arcmosás után.

A napi rutint heti szépségápolási kezelésekkel egészíti ki a színésznő, elmegy hetente oxigénes arckezelésre és LED-terápiás bőrfiatalításra.

Megan Fox
Forrás: Northfoto

Az életmódnál Megan hangsúlyozza az alvás fontosságát, ami szintén a szépség záloga lehet, figyelmeztet, hogy rendkívül fontos sminkmentes napokat tartani, a rövid zuhanyzásra esküszik, könnyű de rendszeres mozgást javasol és kiemeli, hogy kerüljük a cukrokat, szénhidrátokat, amennyire csak lehet.

Forrás: Fabbon

Borítókép forrása: Northfoto