A 34 éves Margot Robbie fodrásza leleplezte a Barbie szőke hajszín titkát – És ez még nem minden!

2023. 08. 10.

A szőke hajszín gondozása áldás és átok is lehet – amit a hírességek fodrásza, Justin Anderson bárkinél jobban ismer.

A szőke hajszín – amit Margot Robbie hozott ismét erőteljesen divatba – mindig felhívja a figyelmet viselőjére, fiatalságot és üdeséget sugároz, csillog rajta a fény, a tengerparton éppúgy meggyőző, mint a vörös szőnyegen. Ugyanakkor nem könnyű az ápolása, mert a mesterséges szőkítés igénybe veszi a hajat, a töredezettség pedig jobban látszik rajta.

Justin Anderson olyan világsztárok frizurájáért és hajszínéért felel, mint Jennifer Aniston, Margot Robbie vagy épp David Beckham. A szőke hajszín igazi mestere, és hajápoló márkája, a dpHU egy újabb ékes bizonyítéka ennek.

Margot Robbie, szőke hajszín
Forrás: Gareth Cattermole/Getty Images

A szakember szerint a szőke hajszín ápolásakor a hidratálás kulcsfontosságú.

A ragyogó szőke árnyalatokat viselőknek olyan hidratáló, tápláló és mélykondicionáló termékeket kell használniuk, amelyek egyszerre színbiztosak is. A szőke szín megalkotásához és fenntartásához erősebb összetevők és vegyszerek használata szükséges, amelyek a haj kiszáradását vagy akár könnyebb töredezését okozhatják.

A használt termékek szempontjából ezért a legfontosabb dolog, amire oda kell figyelni, az elveszett nedvesség visszapótlása a hajba. Anderson azt javasolja, hogy hetente alkalmazzunk mély kondicionáló kezelést, mint a hajmaszkok, hajolaj és hajvégápolók.

A szőke haj kezelésének egyik legnagyobb buktatója a túl gyakori samponos mosás. Ez ugyanis eltávolítja a fejbőr által termelt természetes olajokat, amelyek elengedhetetlenek a haj és a fejbőr egészségéhez. Anderson saját márkájából a dpHUE ACV hajöblítőjét javasolja a samponok helyett, ami gyengéden tisztít, és ezt alkalmazta például Margot Robbie-nál is.

Margot Robbie beszélte rá Ryan Goslingot, hogy játssza el Ken szerepét a Barbie-filmben
Forrás: Greg Doherty/Getty Images

A köztes színek kiemeléséhez a mesterfodrász a dpHUE Brightening Powder terméket használja és ajánlja.

A szőke hajszín számos okból válhat fénytelenné, fakóvá. Ilyenek a környezeti hatások és szennyezések, a kemény víz vagy a túl sok kemikália. A Brightening Powder mágnesként vonzza a szennyeződéseket, majd vele együtt távoznak a fejbőrről, így a haj sokkal fényesebb lesz.

– mondja Justin Anderson.

Forrás: Women’s Health
Borítókép forrása: Anadolu Agency/Getty Images