Barion Pixel A 17 éves Leni Klum a tavasz legnépszerűbb színében mutatta meg új külsejét – Coloré

A 17 éves Leni Klum a tavasz legnépszerűbb színében mutatta meg új külsejét

2022. 04. 07.

Heidi Klum igazán büszke lehet lányára, a 17 éves Leni Klumra, hiszen nemcsak a külsejét, hanem tehetségét is örökölte.

A fiatal Leni Klum anyja nyomdokaiba lépve szintén a modellszakmát választotta hivatásául, amelyben az eddigi visszajelzések alapján rendkívül ügyes.

Berlin Fashion Week About You Fashion Week
Forrás: Northfoto

Több neves divatház kifutóján is végig vonult, valamint nagy márkák arcának is választották már. A világ egyik legnagyobb szupermodelljének lánya azonban nem híres édesanyja nevével szeretne magának ismertséget és elismerést szerezni, ezért nagy lépésre szánta el magát.

Leni részt vett a Canneseries Fesztiválon, amelynek rózsaszín szőnyegén vonult végig egy egészen elképesztő zöld szettben. A tavasz egyik legnépszerűbb árnyalatának kikiáltott levél és neon zöld remekül kiemelte az arcpirítóan fiatal szépség porcelán bőrét és barnára festett haját.

Leni Klum
Forrás: Northfoto

Leni Klum ugyanis – ha nem is örökre, de egy időre – megvált szőke tincseitől. Hogy pontosan munka vagy csak a kíváncsiság áll-e döntésének hátterében, még nem tudni, de az biztos, hogy nagyszerűen eltalálta a fodrásza azt a nüanszt, amellyel természetes és bájos keretet adhat Leni arcának.

A üde kisugárzásával is nagy feltűnést keltő sztárcsemete stílusa is kifogástalan. 17 évesen már most nagyon jó érzéke van a ruhák és a színpárosítások kiválasztásához.

Forrás: dailymail.com