Barion Pixel Leni Klum még híres édesanyját is túl akarja szárnyalni – Coloré

Leni Klum még híres édesanyját is túl akarja szárnyalni

2021. 09. 27.

Hedi Klummal bőkezű volt az élet, hiszen 46 évesen szebb, mint valaha, a karrierje több, mint 20 éve töretlen és a gyermekeire is méltán lehet büszke.

Főleg legidősebb lányára, Lenire, aki az elmúlt két évben kőkeményen dolgozik azon, hogy édesanyja befolyását és a tőle örökölt szépséget kihasználva az új generáció legkeresettebb modelljei közé kerüljön.

Berlin Fashion Week About Youfashion Week
Forrás: Northfoto

Ezt mutatja az is, hogy nemrég édesanyja és nagymamája társaságában került a német Vogue magazin címlapjára, végigvonulhatott a Velencei Divatheteken a Dolce&Gabbana legszebb kreációiban, most pedig a Rollacoaster Magazin 2021 őszi/téli számának címlapján fog tündökölni.

Az eredményt már a fiatal szépség Instagramján is látni, aki napról napra jobban hasonlít Heidi Klumra. A híres mama pedig nem győzi dicsérni és az egekbe magasztalni lánya tehetségét és munkamorálját. Klum szerint ugyanis Leni hiába indult sokkal előnyösebb helyzetből más modellekkel ellentétben, minden fotózáson és divatbemutatón kőkeményen dolgozik, ahol a kritikákból is igyekszik tanulni.

Leni egyébként a címlaphoz készült interjúban elmondta, hogy már 12 éves kora óta nagy vágya volt, hogy modell legyen, ám akkor Heidi még nem támogatta az ötletet. Úgy gondolta, lánya még túl fiatal és érzékeny a divatvilág néha gonosz és fájdalmas oldalához. Ám, amikor a fiatal leányzó éveken keresztül töretlenül hitt abban, hogy a modellkedés az ő útja, végül Heidi is beadta a derekát. Természetesen jó édesanyaként minden fotózáson és megbeszélésen jelen van, hogy lányát megkímélje azoktól a dolgoktól, amelyeken neki segítség nélkül kellett keresztül mennie.

Forrás: justjared.com
0 /eletmod/sztarok/leni-klum-meg-hires-edesanyjat-is-tul-akarja-szarnyalni/