Barion Pixel Kerry Washington új frizurája rendkívül mutatós, de nem lesz könnyű szinten tartani – Coloré

Kerry Washington új frizurája rendkívül mutatós, de nem lesz könnyű szinten tartani

2022. 11. 03.

A gyönyörű színésznő, Kerry Washington a Netflixen futó a Jók és Rosszak iskolája című fantasy-ban látható éppen, a promó megjelenéseken pedig megmutatta új külsejét.

A Botrány sorozattal híressé vált sztár nagyon szereti dús haját, időről-időre pedig szívesen kipróbál akár extrémebb változtatásokat is. A legújabb frizurája egy impozáns boxy bob, amit ráadásul nem mindennapi módon mutatott be az Instagramon. Kerry Washington ugyanis a Neveletlen hercegnő egyik jelenetét álmodta újra, és az elhíresült szöveggel leplezte le különleges, új megjelenését. Íme a videó:

A bob hajvágás kétségkívül remekül áll Kerrynek, ám ezt a hatást nem könnyű fenntartani hosszútávon, hiszen, ahogy elkezd nőni a haj, úgy esik szét a megálmodott frizura. Egy ilyen gyönyörű, éles kontúrú, frufrus megoldást hetente karban kell tartani.

Exclusive: Creative Consultant Kerry Washington Makes A Surprise Appearance At The Ulta Store In Nyc For Her Neutrogena X Kerry Make Up Launch.
Forrás: Northfoto

Az elegáns vágást egyébként Larry Sims fodrász készítette, aki olyan sztárokkal is dolgozik, mint Gabrielle Union vagy Janet Jackson. A glam-stábban ott volt a körmös Kim Truong is, aki mandula alakú, tündérszerű zöld manikűrt készített Washingtonnak tiszta vízcseppekkel.

Ez a megjelenés a Jók és Rosszak Iskolájának premierjére készült, ami a Netflixen futó, kétórás fantasy film, és egy bestseller regényadaptáció filmes változata. A családi moziban Kerry alakítja a jók professzorát, a hercegnők mentorát, míg ellenlábasát, a gonoszak kiképzőjét a szintén csodálatos Charlize Theron kelti életre.

A bob frizurák időről időre reneszánszukat élik, ha valaki szeretne extravagánsan megjelenni egy eseményen, biztosan valamilyen bobot választ, hiszen ez visszarepíti a szemlélőket az időben, és bármilyen egyedi stílusú outfit hozzájuk passzítható. Emlékezetes bobokat köszönhetünk például Selena Gomeznek, Jessica Albának, Rihannának, Taylor Swiftnek, Maisie Williamsnek, de még maga JLo is szívesen viseli a lazább és hosszabb bobot.

Kerry Washington
Forrás: Northfoto
Forrás: harpersbazaar.com
Borítókép forrása: Northfoto