Barion Pixel Hollywoodi hullám: Ismét hódít a 20-as évek trendje! Mutatjuk, hogyan készül a sztárok imádott frizurája! – Coloré

Hollywoodi hullám: Ismét hódít a 20-as évek trendje! Mutatjuk, hogyan készül a sztárok imádott frizurája!

2024. 02. 10.

A vörös szőnyegen ismét hódít a „hollywoodi hullám”! A világsztárok mostanában gyakran pózolnak a kameráknak ezzel a gondosan megkomponált, mégis laza hatást keltő frizurával. Ez a hajtrend még a 20-as, 30-as években jött divatba, amikor Marlene Dietrich, Clara Bow, Greta Garbo vagy Joan Crawford megjelentek a filmvásznon ezzel az időtlen, elegáns hajviselettel.

53331202383 Df4a844fb8 B
Marlene Dietrich

Az ő stílusuk nagy hatással volt a divatra és most ismét virágkorát éli az általuk ismertté vált hajstílus, a „hollywood-i hullám”. Ennek a frizurának a kialakulása elsősorban a némafilm korszakához kapcsolódik, de a hangosfilmek idejében is töretlen népszerűségnek örvendett.

Joan Crawford 1936 Hurrell
Joan Crawford

A frizura lényege a könnyed, lágy hullámokban rejlik, amelyek romantikus és nőies megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

A divat változik, a stílus örök

A divat történelmében gyakran megfigyelhető, hogy a régi stílusok idővel visszatérnek, és ez alól a „hollywood-i hullám” hajtrend sem kivétel. A 21. században divatházak, fodrászok és hírességek egyaránt felfedezték ennek a kifinomult, mégis laza stílusnak az újjáéledését. A hölgyek ma is szívesen választják ezt a klasszikus és elegáns megjelenést, ami tökéletes választás lehet különféle eseményekre és alkalmakra. Míg a 20-as években inkább a rövid haj volt a divat, manapság viszont a hosszú hajú hölgyek is szívesen tündökölnek ezekkel az elegáns hullámokkal egy-egy jeles eseményen.

Hollywood Waves Tutorial Featured

Így készül a „hollywoodi hullám”

A „hollywood-i hullám” hajstílus elkészítése egy művészi folyamat, amely magában foglalja a haj hullámosítását, formázását és rögzítését. Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan készül ez a művészi frizura.