A 26 éves Hailee Steinfeld végre felfedte, mitől is olyan elképesztően fényes a haja

2022. 12. 22.

A színész-énekesnő, Hailee Steinfeld tehetsége mellett még szép és bájos is, ráadásul mindig gyönyörű és egészséges a frizurája. Nem titok többé, hogyan csinálja.

Hailee Steinfeld rengeteg mindenen dolgozik egyszerre, beleértve a vörös szőnyeges eseményeket, a fotózásokat, filmforgatásokat és a zenei videókat. Szerepelt a Tökéletes hangban, a Transformers – Űrdongóban, és bizony ott lesz a 2023-as Barbie filmben is.

Hailee Steinfeld
Forrás: Northfoto

Mostanában az egyik legnagyobb feladata, hogy sok vizet igyon, Hailee Steinfeld ugyanis a Core Hydration társasággal való együttműködése miatt jobban elgondolkodott saját hidratálásáról, mint valaha.

Rájöttem, hogy a bőrápolási rutinom mennyit fejlődött, és ennek alapja a hidratálásról szól. Nemcsak a vitaminok számítanak, sok mindenről gondoskodhatsz belülről kifelé, és a hidratálás ebben kulcsfontosságú.

– mondta a sztár az Allure-nek.

Hailee Steinfeld rengeteget utazik, főként repülővel. Elmondása szerint, még fel sem száll a gép, ő már a bőrápolással foglalkozik, mivel az állandó pörgés, a stressz miatt extra odafigyelést igényel. A repülő levegője ráadásul azonnal kikészíti arcbőrét, ha nem figyel oda, kipirosodik.

Steinfeld kísérletezett néhány termékkel, mielőtt a Mara Beauty algaenzimes tisztító olajára és tengeri selyem ajakápolójára rátalált. Most ezeket használja, mert szuper hidratáló hatásúak, és gyengéden eltávolítják az összes sminket, vagyis tisztítanak és hidratálnak egyszerre.

Steinfeld arca mellett hajzuhatagára is nagy hangsúlyt fektet, vagyis annak egészségére. Állandóan hosszú, lágyan omló, fényes tincseit, és azt, hogy nem kell póthajat viselnie, nem csak a genetikának köszönheti.

Hailee Steinfeld
Forrás: Northfoto

A Starving című szám énekese az Olaplex Bond Maintenance sampont, balzsamot és hajolajat használja, ahogy ő mondja, már-már vallásosan. Szerinte ennél táplálóbb dolog nincs, de persze itt is kiemeli a hidratálás fontosságát.

Hailee-t újabban mézszőke melírral és sellő hullámmal a hajában láthatjuk. A döntés, hogy világosabb hajszínt használjon, részben a Coast című új dalához készült videoklipjének köszönhető.

Új zenei irányt vettem, laza, friss klipet forgattam és ezek a kiemelések pont megfeleltek ennek a hangulatnak. Izgatott voltam, hogy egy kis változtatást csináljunk, de nagyon tetszik, elégedett vagyok.

– mondta a popsztár.

Forrás: allure.com
Borítókép forrása: Northfoto