Barion Pixel Ez az 5000 forintos kezelés áll Amal Clooney csodásan fénylő frizurája mögött – Coloré

Ez az 5000 forintos kezelés áll Amal Clooney csodásan fénylő frizurája mögött

2024. 06. 22.

Amal Clooneynak nemcsak a ruhatára és a stílusa irigylésre méltó, de természetesen dús és fénylő sötétbarna haja is.

Amal Clooney igazi hollywoodi tündérmesében él, boldog a házassága, csodálatos ikergyermekei vannak, nem mellesleg férjhez ment egy filmsztárhoz, akit nők milliói imádnak. Villájuk van a Comói-tó partján (bár állítólag épp árulják), és rendszeresen jár vörös szőnyeges eseményekre, miközben jogi karrierjét is építi. Annak ellenére, hogy csúcskategóriás termékek bármelyikét megveheti magának Amal, az emberjogi aktivista bizonyos esetekben a pénztárcabarát megoldások mellett dönt.

#cosmovagyok

Amal Clooney
Forrás: Axelle/Getty Images

A hajszakértők szerint Mrs. Clooney gyémántfényű, makulátlan hajzuhatagának egyik titka a L’Oréal Paris Le Color Gloss One Step In-Shower tonizáló hajfény. Ez a 12 dolláros termék (átszámolva kb. 4800 forint) fokozza a fényességet és javítja a hajszínt anélkül, hogy megtörné a hajvégeket.

A kozmetikum kondicionálja és még ragyogóbbá teszi az egészséges hajat. Ez a kókuszolajjal átitatott vegán formula színbiztos és parabénmentes, ráadásul 15 különböző árnyalatban fellelhető. Egy kúra hatása körülbelül 10 napig tart, és egyszerűen elvégezhető otthon, még kesztyű sem kell hozzá.

Amal Clooney
Forrás: Venturelli/Getty Images

Amal Clooney fodrásza, Dimitris Giannetos azt nyilatkozta ezzel kapcsolatban az InStyle magazinnak, hogy tíz percre ugyanúgy fel kell vinni a nedves hajra, mintha csak samponoznánk. Azt javasolja, hogy ezt a zuhany alatt tegyük meg akár és a tonikot masszírozzuk be jól a hajba, a gyökerektől a hajvégekig, hogy az egész területen hasson.

A termék ára 12-20 dollár (4.500-7.500 forint) között mozog, attól függően, hol szerezzük be.

#cosmovagyok

Forrás: US magazine

Borítókép forrása: Axelle/Getty Images

/divat/haj/amal-clooney-haj-frizura/