Barion Pixel A nyári szezon 4 legmenőbb hajszíne – A zabtej szőkétől az eperszőkéig – Coloré

A nyári szezon 4 legmenőbb hajszíne – A zabtej szőkétől az eperszőkéig

2022. 04. 26.

Már csak egy hónap választ el minket az év legmelegebb évszakától, amikor a hajszínek terén is elképesztő megújulásra lehet számítani.

A hajszínek évszakról évszakra változnak, ám 2022 nyara igazi színkavalkádot ígér. Az idei tél rezes árnyalatai után most a szőke nüanszok kerülnek górcső alá.

Hajszin
Forrás: Unsplash

A mesterfodrászok által megálmodott árnyalatokat a tengerpart, a homok, a búzamezők, az eper és a zabtej inspirálta. A következő 4 szín nemcsak a kísérletezőeknek kedvez, hanem a visszafogott, édes árnyalatok kedvelőinek is.

Eperszőke

Az eperszőke igazi finomság azoknak, akik a szőke tincseiknek csak egy minimális extra fűszert szeretnének adni. A halvány rózsaszínes csíkok lágy és krémes hatást tudnak kelteni. Arra azonban figyelni kell, hogy elsősorban világos bőrűek alkalmazzák, ugyanis ez a szín leginkább rajtuk lesz igazán babás.

Fényes szőke

Az világos szőke hajszínt is fel lehet dobni, méghozzá enyhén ezüstös vagy sárgás melírcsíkokkal, amelytől a végeredmény kicsit rockos, kicsit királynői lesz. A világos és sötétebb tónusúaknak is tökéletes választás, ha nyáron egy kis izgalmat csempésznének a szőkeségükbe.

hajszín
Forrás: Northfoto

Napszőke

Az aranyszőke ideje ugyan lejárt, de helyette itt a napszőke, amely az arany színtónust lecserélve inkább hamvasabb. Ez elsősorban azoknak ajánlott, akik szeretik a feltűnőbb, élénkebb szőkét.

hajszín
Forrás: Northfoto

Zabtej szőke

Ahogy a neve is sejteti, maga az árnyalat tejes hatású, tehát kicsit halványabb, hamvasabb, puhább. Ettől a nüansztól a felhők, a friss tej és a búzamezők jutnak az ember eszébe, amely 2022 egyik legmenőbb szőke árnyalata lesz.

Forrás: allure.com